[Aktualności] Jakub Derecki – śmierć...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kuba, nie możemy uwierzyć.... Do końca mieliśmy nadzieję... Pustka, którą zostawiasz, nigdy nie zostanie zapełniona, a TY na zawsze pozostaniesz w naszych sercach i w naszej pamięci. Twój uśmiech, Twoja energia, Twój optymizm i wariactwo....
Justyna... wiemy, że to brzmi banalnie, ale... bądź dzielna.
Wyrazy współpczucia dla Rodziny i wszystkich osób, którym Kuba był bliski.
masza i kawek
Justyna... wiemy, że to brzmi banalnie, ale... bądź dzielna.
Wyrazy współpczucia dla Rodziny i wszystkich osób, którym Kuba był bliski.
masza i kawek
- masza13
- Świeżak
Kubuś,
do mnie jeszcze nie dotarło, potrzebuje chyba więcej czasu, to jest nierealne, to sie nie dzieje przeciez naprawdę. To ja byłem od dzwonów w naszym teamie, ty byłeś ten spokojny, rozważny. Dzwoń, mailuj, sms wysyłaj jak tam u ciebie.
A ja wciąż nie wierzę...<br><hr>Janek #18 DePRO Racing Team
do mnie jeszcze nie dotarło, potrzebuje chyba więcej czasu, to jest nierealne, to sie nie dzieje przeciez naprawdę. To ja byłem od dzwonów w naszym teamie, ty byłeś ten spokojny, rozważny. Dzwoń, mailuj, sms wysyłaj jak tam u ciebie.
A ja wciąż nie wierzę...<br><hr>Janek #18 DePRO Racing Team
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ogromna gorycz po odejściu Kuby,to jakiś chory absurd...Ale żal też jego rodziców,żony Justyny,całej rodziny,Was wszystkich z teamu,i wszystkich którzy przechodzą teraz przez to wszystko...ten świat jest do bani...<br><hr>smutnyKomentatorzy napisał(a):Kubuś,
A ja wciąż nie wierzę...<br><hr>Janek #18 DePRO Racing Team<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KUBUŚ byłeś promyczkiem, który rozjaśniał nam świat, zawsze wesoły, roześmiany, przy Tobie zawsze było wesoło....wciąż zadajemy sobie pytanie-dlaczego...? Nie sposób pogodzić się z Twoim odejściem,nie sposób przestać o tym myśleć.
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny i wszystkich przyjaciół.
<br><hr>Jarek i Ela
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny i wszystkich przyjaciół.
<br><hr>Jarek i Ela
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ogromna tragedia. Nie ma slow, ktore to moga opisac. Pozostajemy w milczeniu a naszego kolege zachowamy w pamieci.
Kondolencje dla rodziny i przyjaciol.<br><hr>Michal Pernach "Perek"
Kondolencje dla rodziny i przyjaciol.<br><hr>Michal Pernach "Perek"
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny Kuby,żony Justynki,Rodziców,Brata...
Odszedł od nas Wielki Człowiek,pozostawiając po sobie wspaniałe wspomnienia wspólnie spędzonych chwil.Żal i smutek rozrywa nasze serca.Spoczywaj w pokoju Przyjacielu!!!<br><hr>Lubartów
Odszedł od nas Wielki Człowiek,pozostawiając po sobie wspaniałe wspomnienia wspólnie spędzonych chwil.Żal i smutek rozrywa nasze serca.Spoczywaj w pokoju Przyjacielu!!!<br><hr>Lubartów
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najszczersze wyrazy wspolczucia dla calej rodziny Jakuba,wielka szkoda ze nie zdazylem Cie poznac.....
spoczywaj w pokoju.<br><hr>Przemo#17 Team Vetrex Poland
spoczywaj w pokoju.<br><hr>Przemo#17 Team Vetrex Poland
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żegnaj Przyjacielu
Odszedł od nas Kuba Derecki, członek i założyciel zespołu Depro Racing Team, ale przede wszystkim nasz Wspaniały Przyjaciel. Chłopak o ogromnym, pełnym radości sercu, otwartym na każdą ludzką prośbę i potrzebę. Człowiek, z którego emanowała pozytywna energia, w pobliżu którego wszyscy, znajomi i nieznajomi czuli się dobrze. Kuba - Przyjaciel od spraw wielkich i małych, przedkładający potrzeby innych ponad swoje. Kochał sport motocyklowy, ale w naszym zespole był „głosem rozsądku”. Nigdy nie przedkładał wyniku, ponad przyjemność samego sportowego ścigania. Szanował przeciwników. Nie ryzykował. Nie jeździł motocyklem po ulicach.
Zmarł 4 sierpnia 2009 r. po dwóch dniach nierównej walki o życie. Po wypadku na torze w dniu 02.08 nie odzyskał już przytomności. To był jego pierwszy i niestety ostatni wypadek.
Miał 27 lat
Kuba
Razem z Tobą, żegnamy piękną część naszego życia. Piękną bo byłeś w niej Ty…
Twoje życie, pełne pasji, radości, pomysłów, spontaniczności wzbogacało nas i inspirowało. Wszystko co robiłeś, robiłeś w myśl wspólnego dobra. Twój optymizm, Twoje: „będzie dobrze” … ciężko wyobrazić sobie, że już nigdy nie zabrzmi nam w uszach. Humor, któremu nie był w stanie oprzeć się największy mruk… Wsparcie, które dawałeś bez czekania na „proszę”.
Żegnamy Cię Przyjacielu nie kryjąc łez i cierpienia. Życie dało nam szansę bycia przy Tobie choć tak krótki, z perspektywy Twojego wieku , czas i za to jesteśmy mu wdzięczni. Choć nigdy nie zrozumiemy, dlaczego już teraz…
Jesteś już na Mecie, poczekaj tam na nas jak zawsze.
Tęsknimy za Tobą Ziomuś i zawsze będziemy
Śliwa, Janek, Grześ, Michał Szrama, Lobo, Gienek
Łączymy się w niewypowiedzianym bólu z Kuby Rodzicami, Mateuszem, Justynką oraz resztą rodziny i przyjaciół.
W kwadraturze realizmu obok żartu i cynizmu
Zawsze czekać będzie krzesło Twoje
W metaforach, w perturbacjach, w gadkach, szmatkach, konfrontacjach
Jest nas dwoje
Choć nie czuje już oddechu Twoich słów
Choć mistyki niezbadanej dzieli rów
W tym co było, w tym co będzie
W długiej prostej, na zakręcie
Choć się sam wspomnieniem ranię
Pytam zawsze Cię o zdanie
Polecimy przyjacielu
Tam gdzie nie ma dróg i celu
Uśpię czujność, spalę graty
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...
W pedanterii, kokieterii i innych śmietnikach
Słyszę jak Ty na to reagujesz
O odwadze o nadwadze, kacu, pracy i wynikach
Co przemilczysz, a co skrytykujesz
Choć w pamięci w mig powstanie wiele luk
Chociaż nie wiem co powiedzieć chciał tym Bóg
O porażkach i o zwałkach
O modliszkach, o rusałkach
I jak wyobrażam sobie..
Opowiadam tylko Tobie..
Polecimy przyjacielu
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...
Dla Kuby, w imieniu Chłopaków
Wrona
Pogrzeb Kubusia odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę.
Śliwa #23
DePRO Racing Team
Kom. 505 273 583
<br><hr>Śliwa #23 DePRO Racing Team
Odszedł od nas Kuba Derecki, członek i założyciel zespołu Depro Racing Team, ale przede wszystkim nasz Wspaniały Przyjaciel. Chłopak o ogromnym, pełnym radości sercu, otwartym na każdą ludzką prośbę i potrzebę. Człowiek, z którego emanowała pozytywna energia, w pobliżu którego wszyscy, znajomi i nieznajomi czuli się dobrze. Kuba - Przyjaciel od spraw wielkich i małych, przedkładający potrzeby innych ponad swoje. Kochał sport motocyklowy, ale w naszym zespole był „głosem rozsądku”. Nigdy nie przedkładał wyniku, ponad przyjemność samego sportowego ścigania. Szanował przeciwników. Nie ryzykował. Nie jeździł motocyklem po ulicach.
Zmarł 4 sierpnia 2009 r. po dwóch dniach nierównej walki o życie. Po wypadku na torze w dniu 02.08 nie odzyskał już przytomności. To był jego pierwszy i niestety ostatni wypadek.
Miał 27 lat
Kuba
Razem z Tobą, żegnamy piękną część naszego życia. Piękną bo byłeś w niej Ty…
Twoje życie, pełne pasji, radości, pomysłów, spontaniczności wzbogacało nas i inspirowało. Wszystko co robiłeś, robiłeś w myśl wspólnego dobra. Twój optymizm, Twoje: „będzie dobrze” … ciężko wyobrazić sobie, że już nigdy nie zabrzmi nam w uszach. Humor, któremu nie był w stanie oprzeć się największy mruk… Wsparcie, które dawałeś bez czekania na „proszę”.
Żegnamy Cię Przyjacielu nie kryjąc łez i cierpienia. Życie dało nam szansę bycia przy Tobie choć tak krótki, z perspektywy Twojego wieku , czas i za to jesteśmy mu wdzięczni. Choć nigdy nie zrozumiemy, dlaczego już teraz…
Jesteś już na Mecie, poczekaj tam na nas jak zawsze.
Tęsknimy za Tobą Ziomuś i zawsze będziemy
Śliwa, Janek, Grześ, Michał Szrama, Lobo, Gienek
Łączymy się w niewypowiedzianym bólu z Kuby Rodzicami, Mateuszem, Justynką oraz resztą rodziny i przyjaciół.
W kwadraturze realizmu obok żartu i cynizmu
Zawsze czekać będzie krzesło Twoje
W metaforach, w perturbacjach, w gadkach, szmatkach, konfrontacjach
Jest nas dwoje
Choć nie czuje już oddechu Twoich słów
Choć mistyki niezbadanej dzieli rów
W tym co było, w tym co będzie
W długiej prostej, na zakręcie
Choć się sam wspomnieniem ranię
Pytam zawsze Cię o zdanie
Polecimy przyjacielu
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...
W pedanterii, kokieterii i innych śmietnikach
Słyszę jak Ty na to reagujesz
O odwadze o nadwadze, kacu, pracy i wynikach
Co przemilczysz, a co skrytykujesz
Choć w pamięci w mig powstanie wiele luk
Chociaż nie wiem co powiedzieć chciał tym Bóg
O porażkach i o zwałkach
O modliszkach, o rusałkach
I jak wyobrażam sobie..
Opowiadam tylko Tobie..
Polecimy przyjacielu
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...
Dla Kuby, w imieniu Chłopaków
Wrona
Pogrzeb Kubusia odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę.
Śliwa #23
DePRO Racing Team
Kom. 505 273 583
<br><hr>Śliwa #23 DePRO Racing Team
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma takich słów którymi to można opisać.....to długo jeszcze do mnie nie dotrze, to jest jak zły sen, głupi film.....nie dzieje się naprawdę....byłeś zawsze uśmiechnięty i taki pozostaniesz w naszych wspomnieniach.......<br><hr>Raa.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po prostu szok!! tak wielki że nie da się tego opisać. BRNO: <a href="http://lh5.ggpht.com/_WMswP6APO3M/Snn0y_fo7QI/AAAAAAAADZY/9dFBibqNit8/s640/darecki.JPG" target="blank" class="link">http://lh5.ggpht.com/_WMswP6APO3M/Snn0y_fo7QI/AAAAAAAADZY/9dFBibqNit8/s640/darecki.JPG</a><br><hr>Kolonia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pogrzeb Kubusia odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę. Śliwa #23 DePRO Racing Team Kom. 505 273 583<br><hr>[*]
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pogrzeb Kubusia odbędzie...
się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę. Śliwa #23 DePRO Racing Team Kom. 505 273 583<br><hr>(***********)
się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę. Śliwa #23 DePRO Racing Team Kom. 505 273 583<br><hr>(***********)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy.. Kuba ma wielu wspaniałych, wielkich i oddanych przyjaciół, bez których te chwile były by dużo cięższe, choć i tak są straszne.. Nigdy wam tego nie zapomnę..
Kuba na pewno jest wśród nas, tylko go nie widzimy i jest bardzo dumny z WAS - zostawił nas na chwilę z bardzo dobrymi ludźmi..
Brejdak kochał dwie rzeczy: motory i góry.. za 2 tygodnie mieliśmy jechać w Tatry i pojedziemy.. poleżymy na zielonej trawce w dolinkach, posmażymy się na szczytowych skałkach snując plany na przyszłość.. na pewno bardzo ambitne, bo Kubas nie znał zwrotu 'niemożliwe'.
Dla mnie był najbliższym człowiekiem, najlepszym przyjacielem i opiekunem.. Czasem traktował mnie jakbym miał 5 lat i nie znał życia.. Teraz wiem, że rzeczywiście nie znałem i daje mi kolejną lekcję.. Mam wielką nadzieję Kuba, że Cię nie zawiodę!! Kochałem Cię, Kocham i KOCHAĆ BĘDĘ !! Resztę obgadamy wkrótce jak wpadniesz w odwiedziny..
Twój Brat.
P.S.
BARDZO PROSZĘ o uszanowanie woli Justynki !! Nie chce żadnych motorów i ma ich NIE BYĆ !!<br><hr>Mateusz
Kuba na pewno jest wśród nas, tylko go nie widzimy i jest bardzo dumny z WAS - zostawił nas na chwilę z bardzo dobrymi ludźmi..
Brejdak kochał dwie rzeczy: motory i góry.. za 2 tygodnie mieliśmy jechać w Tatry i pojedziemy.. poleżymy na zielonej trawce w dolinkach, posmażymy się na szczytowych skałkach snując plany na przyszłość.. na pewno bardzo ambitne, bo Kubas nie znał zwrotu 'niemożliwe'.
Dla mnie był najbliższym człowiekiem, najlepszym przyjacielem i opiekunem.. Czasem traktował mnie jakbym miał 5 lat i nie znał życia.. Teraz wiem, że rzeczywiście nie znałem i daje mi kolejną lekcję.. Mam wielką nadzieję Kuba, że Cię nie zawiodę!! Kochałem Cię, Kocham i KOCHAĆ BĘDĘ !! Resztę obgadamy wkrótce jak wpadniesz w odwiedziny..
Twój Brat.
P.S.
BARDZO PROSZĘ o uszanowanie woli Justynki !! Nie chce żadnych motorów i ma ich NIE BYĆ !!<br><hr>Mateusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
[*] zabiło Go to, co kochał ...
dalej nie dociera do mnie, że Kuba odszedł, człowiek tak pogodny, wiecznie uśmiechnięty, pełen radości... to nie tak miało być.!
współczuje strasznie całej rodzinie Kubusia, rodzicom, bratu, żonie ... nic nie przywróci nam naszego przyjaciela, ale zawsze On będzie z nami... nigdy Cie nie zapomnimy <br><hr>``
dalej nie dociera do mnie, że Kuba odszedł, człowiek tak pogodny, wiecznie uśmiechnięty, pełen radości... to nie tak miało być.!

współczuje strasznie całej rodzinie Kubusia, rodzicom, bratu, żonie ... nic nie przywróci nam naszego przyjaciela, ale zawsze On będzie z nami... nigdy Cie nie zapomnimy <br><hr>``
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kuba! już pewnie rozbawiasz towarzystwo na górze... my też chcielibyśmy się uśmiechać do Ciebie ale jest nam tak ciężko... oddać cię..... pozostaje nam poczekać na Naszą metę... nie zapomnij o Nas i wpadaj czasem -MY będziemy PAMIĘTAĆ!!!
Justynko przyjmij od Nas wyrazy współczucia i siłę do przetrwania swojego bólu...
<br><hr>u&s
Justynko przyjmij od Nas wyrazy współczucia i siłę do przetrwania swojego bólu...
<br><hr>u&s
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kubuniu dziękujemy Ci za Wszystko co dla Nas zrobiłeś. Pokazałeś jak można kochać i żyć. Mistrzuniu jesteś i pozostaniesz wielki!!! Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie Justynko, Państwa Dereckich i wszystkich którym Kuba był tak bliski.<br><hr>o&m
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mateusz łączę sie z Wami w smutku i żalu ,Kuba był Wielki !!!,nie był _JEST i Bedzie na zawsze ,takim go znałem i takim bede pamietał ....Komentatorzy napisał(a):Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy.. Kuba ma wielu wspaniałych, wielkich i oddanych przyjaciół, bez których te chwile były by dużo cięższe, choć i tak są straszne.. Nigdy wam tego nie zapomnę..
Twój Brat.
P.S.
BARDZO PROSZĘ o uszanowanie woli Justynki !! Nie chce żadnych motorów i ma ich NIE BYĆ !!<br><hr>Mateusz<br>
Szczere kondolencje na ręce całej rodziny .
darek blujet<br><hr>darek bluejt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl