[skutery] Kingway zadowolony z wyników sprzedaży
• Strona 1 z 1
[skutery] Kingway zadowolony z wyników sprzedaży
Dyskusja na temat: Kingway zadowolony z wyników sprzedaży
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway zadowolony z wyników sprzedaży
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway zadowolony z wyników sprzedaży
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BZDURY, BZDURY. Polityka firmy to,Komentatorzy napisał(a):WYNIK TAK DOBRY BO SPRZEDAŻ W TESCO ROBI SWOJE, GRATULACJE PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>DILER<br>
Do dilera : "Idz Pan sobie kup Kingłajna w Tesco tam bedzie taniej niż u nas na magazynie". Uszy puchną od steku bzdur. Polityka firmy !!!
he he he. <br><hr>bzdury
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja kupiłem kigwaja w tesco jeste zadowolony z zakupu ale z przeglondami gwarancyjnymi mie zaskoczyli płace 160zł z przeglond w tej cenie jest wymiana oleju i regulacja zworów a jak mi sie zapchał gażnik to za czyszczenie musiałem zapłaćić 100 zł
<br><hr>jakubmotorbike
<br><hr>jakubmotorbike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja kupiłem kigwaja w tesco jeste zadowolony z zakupu ale z przeglondami gwarancyjnymi mie zaskoczyli płace 160zł z przeglond w ej cenie jest wymiana oleju i regulacja zworów a jak mi sie zapchał gażnik to za czyszczenie musiałem zapłaćić 100 zł
<br><hr>jakubmotorbike
<br><hr>jakubmotorbike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja kupiłem kigwaja w tesco jeste zadowolony z zakupu ale z przeglondami gwarancyjnymi mie zaskoczyli płace 160zł z przeglond w tj cenie jest wymiana oleju i regulacja zworów a jak mi sie zapchał gażnik to za czyszczenie musiałem zapłaćić 100 zł
<br><hr>jakubmotorbike
<br><hr>jakubmotorbike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kingway to firma nierzetelna, kontakt telefoniczny z biurem obsługi klienta o ile takie istnieje graniczy z cudem, totalne ignorowanie zgłoszeń skarg i zażaleń na serwisy, które naciągają klientów. Radzę omijać zwłaszcza serwis w Strzelinie na ul. Ząbkowickiej, D.e.a to naciągacze, z którymi właśnie się sądzę... Nie dajcie się nabrać, każdy produkt ma dwa lata gwarancji u sprzedawcy, a nie rok i liczbę przejechanych kilometrów... Banda naciągaczy i nic więcej a naprawa graniczy z cudem i jaką łaskę robią, że przyjmą na serwis...<br><hr>Krzysztof
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pojęcie gwarancja w tej firmie nie istnieje-byle sprzedać a później olewka na klienta.<br><hr>sisiKomentatorzy napisał(a):Kingway to firma nierzetelna, kontakt telefoniczny z biurem obsługi klienta o ile takie istnieje graniczy z cudem, totalne ignorowanie zgłoszeń skarg i zażaleń na serwisy, które naciągają klientów. Radzę omijać zwłaszcza serwis w Strzelinie na ul. Ząbkowickiej, D.e.a to naciągacze, z którymi właśnie się sądzę... Nie dajcie się nabrać, każdy produkt ma dwa lata gwarancji u sprzedawcy, a nie rok i liczbę przejechanych kilometrów... Banda naciągaczy i nic więcej a naprawa graniczy z cudem i jaką łaskę robią, że przyjmą na serwis...<br><hr>Krzysztof<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czekamy na nowy artykuł z cykli - kingwaj zadowolony jest z wyników sprzedaży za rok 2010 <br><hr>a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości