Dwujęzyczna Polsko-angielska umowa kupna motocykla szukam
• Strona 1 z 1
Dwujęzyczna Polsko-angielska umowa kupna motocykla szukam
Witam, pilnie potrzebuję dwujęzycznej Polsko-Angielskiej umowy kupna sprzedaży motocykla. Mam zamiar kupić moto z UK i podobno takiej umowy nie ma konieczności tłumaczyć. Jeśłi ktoś posiada wzór takiej umowy, to proszę o przesłanie na zzagorki@wp.pl Szukałem w Google, są ale tylko płatne.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
- monek
- Świeżak
http://forum.angliki.info/topics3/dwuje ... a-vt34.htm
Pomimo tego że masz umowę K-S w 2-ch językach powinieneś ja przetłumaczyć lub przynajmniej powinna być przybita poświadczająca pieczątka tłumacza przysięgłego i odpowiednia adnotacja.
Więcej dowiesz się w Wydziale komunikacji.
Pomimo tego że masz umowę K-S w 2-ch językach powinieneś ja przetłumaczyć lub przynajmniej powinna być przybita poświadczająca pieczątka tłumacza przysięgłego i odpowiednia adnotacja.
Więcej dowiesz się w Wydziale komunikacji.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ja sprowadzałem samochody z Niemiec i Holandii i używałem umów dwujęzycznych bez żadnych poświadczeń. Przy rejestracji nie miałem żadnych problemów więc chyba z angielską umową nie może być inaczej. Ale jak już kiedyś pisałem - co urząd to obyczaj - w każdym mieście może być inaczej.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
monek wyslalam Ci wzor umowy dwujezycznej, ktora ja spisywalam. nie mialam z nia problemow, wiec moze Ci sie przyda
Otoz to, mnie sie nie czepiali, nie mialam zadnych poswiadczen ani pieczatek od tlumacza na umowie ( inne dokumenty owszem, tzreba bylo tlumaczyc ale umowa w dwoch jezykach byla ok ).

CzesterTX napisał(a): Ale jak już kiedyś pisałem - co urząd to obyczaj - w każdym mieście może być inaczej.
Otoz to, mnie sie nie czepiali, nie mialam zadnych poswiadczen ani pieczatek od tlumacza na umowie ( inne dokumenty owszem, tzreba bylo tlumaczyc ale umowa w dwoch jezykach byla ok ).
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
http://admoto.pl/poradniki/?p=umowaksplen
Ja miałem taką, również bez zadnych problemów przy rejestracji
Ja miałem taką, również bez zadnych problemów przy rejestracji
- Shakin
- Świeżak
• Strona 1 z 1