Szacunek na drodze
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dzięki wszystkim ze takie poruszenie w temacie, powiem że czytam każdy post, powoli i dokładnie. Bardzo mi się spodobała historia adamosa19. Sam nie mogę się doczekać własnego zdawania na prawko, a został mi tylko rok
Powiem wam, że zawsze kiedy jade moim piździkiem pewną trasą, pewien młody chłopiec (tak na oko 9-10 lat) wychodzi przed bramę i unosi lewą rękę jak najwyżej. Z początku nie wiedziałem o co mu chodzi, lecz teraz zawsze gdy pokonuję te trasę, i go widzę, to zwalniam i albo mu odmacham, albo przy gazuje na sprzęgle. Z początku było mi głupio nie wiedzieć o co chodzi, a później było mi głupio bo młody chłopiec znał to pozdrowienie, mimo iż miał te 10 lat, a ja mają lat 17 nie wiedziałem o co chodzi.. Czytając wasze posty odnoszę wrażenie że kierowcy "cięższych" sprzętów są przychylni do wymiany pozdrowienia z tymi mniejszymi sprzętami
od dziś lewa w górę bez wyjątków.
ps. Ci młodsi użytkownicy naszych dróg na swoich maszynach mogą nie wiedzieć, więc myślę że powinniśmy trochę przysłużyć się aby się dowiedzieli, więc proponował bym aby na innych forach powstały tematy lewa w górę, z dokładnym wyjaśnieniem, że to pozdrowienie.
Pozdrawiam, Lewa w górę!

ps. Ci młodsi użytkownicy naszych dróg na swoich maszynach mogą nie wiedzieć, więc myślę że powinniśmy trochę przysłużyć się aby się dowiedzieli, więc proponował bym aby na innych forach powstały tematy lewa w górę, z dokładnym wyjaśnieniem, że to pozdrowienie.
Pozdrawiam, Lewa w górę!
- Jan3k
- Świeżak
ja staram sie zawsze machac ale czasami nie mozna (sprzeglo), u mnie w miescie jest dziwnie, bo niektorzy lekcewaza, a niektorzy odmachuja, sa nawet tacy co machaja pierwsi do 50-tki i to jest mile
jednak stereotypy co do skuterow i chopperow w wiekszosc sie sprawdzaja
, chociaz moj ojciec ma choppera i odmachuje
sam jak mialem skuter to na pocztku nie wiedzialem o co chodzi, ale potem sie skapnalem
kiedys mialem dziwne zdarzenie, jechal kolo(chyba 6stea) i mu macham , a on nic (nie mial reki na sprzegle, jechal prosto), potem w sasiednim miescie (jakies 5km), on macha mi pierwszy
pozdrawiam wszystkich i tego kolesia 
jednak stereotypy co do skuterow i chopperow w wiekszosc sie sprawdzaja

sam jak mialem skuter to na pocztku nie wiedzialem o co chodzi, ale potem sie skapnalem
kiedys mialem dziwne zdarzenie, jechal kolo(chyba 6stea) i mu macham , a on nic (nie mial reki na sprzegle, jechal prosto), potem w sasiednim miescie (jakies 5km), on macha mi pierwszy

- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości