Kombinezon-sugestie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kombinezon-sugestie
Witam na allegro znalazłem dość chyba przystępny kombinezon. Ale przed zakupem wolę sie poradzić. Od razu mówię ze nie jestem szaleńcem i mistrzem prostej, poprostu jeźdzę z wyobraźnią, respektem do maszyny i swoich umiejętności oraz nigdy nie przewidywalnych kierowców.
Co możecie powiedzieć na temat tego kombinezonu:
http://www.allegro.pl/item689905613_gpm ... zgami.html
oraz tego
http://www.allegro.pl/item690260795_kom ... i_606.html
przenioslem ci temat do odpowiedniego dzialu, i narazie obejdzie sie bez warna ale na przyszlosc pamietaj aby tematy zakladac w odpowiednich dzialach inaczej robi sie smietnik
gumis
Co możecie powiedzieć na temat tego kombinezonu:
http://www.allegro.pl/item689905613_gpm ... zgami.html
oraz tego
http://www.allegro.pl/item690260795_kom ... i_606.html
przenioslem ci temat do odpowiedniego dzialu, i narazie obejdzie sie bez warna ale na przyszlosc pamietaj aby tematy zakladac w odpowiednich dzialach inaczej robi sie smietnik
gumis
-
mentorsct - Bywalec
Ja mam kombi tschula i w wypadku sie dobrze spisalo
Jest calkiem wygodne ale brakuje odsuwanych wywietrznikow. Mam chyba najwyzszy model 2cz. z garbem 728 czy jakos tak

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Tez latam w tschulu (nie wiem jakie oznaczenie ma ten model) i bardzo sobie chwale dobra rownowaga miedzy cena=jakosc
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
Kosta nie wiem czy można tak na to patrzeć, najtańszy kombinezon 4sr znalazłem w Motosprzęcie za 1835zł, a więc prawie 1000zł droższy niż kombinezon Tschula (chociaż najwyższy model Tschula na alle widziałem za ok.1300-1400zł).
Chodzi mi o to, że idąc dalej tym w tym kierunku to dokładając prawie 1000zł do ceny kombinezonu Tschula (co jest nie małą sumką) można powiedzieć 'po co kupować 4sr, przecież można trochę dołożyć i kupić Alpinestars' i z 1000zł, robi się 3000zł.
Nie wiem czy to o czym myślałem napisałem w zrozumiały sposób
ale może zrozumiesz 
Chodzi mi o to, że idąc dalej tym w tym kierunku to dokładając prawie 1000zł do ceny kombinezonu Tschula (co jest nie małą sumką) można powiedzieć 'po co kupować 4sr, przecież można trochę dołożyć i kupić Alpinestars' i z 1000zł, robi się 3000zł.
Nie wiem czy to o czym myślałem napisałem w zrozumiały sposób

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Nie wiem co wy chcecie od tego modelu tschula co ja mam ale z tego co widzialem na motobajzlu to wydawal mi sie nawet bardziej dopracowany jak Alpinestars Sphere za 1800 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ja od Tschula nic nie chcę, ponieważ mam zamiar róznież zakupić kombinezon tego producenta, ale mam problem ponieważ nigdzie w Poznaniu lub okolicy nie można go przymierzyć 

-
sznajdi - Bywalec
zrozumiałem cie przyjacielu natomiast różnica raczej nie wynosi 1000 tylko troszkie mniej, wiem że w poznaniu powinieneś mieć dostęp do kombi angielskiej firmy RST sugeruje jedynie jako alternatywe jak nie znajdziesz tschula 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Chciałem kupić kombi Alpinestars, ale z różnych przyczyn musiałem zrezygnować. I do tego cena skoczyła od początku sezonu przez euro.
Więc pozostał Probiker lub Tschul. Nie miałem żadnych rzeczy obu firm, ale jakoś większe zaufanie wzbudza u mnie Tschul. Do tego jeździ w nim Caliber i jest strasznie zadowolony.
A o RST niestety nic ie wiem, nawet nie mam wyrobionego zdania o tej firmie
Jeszcze jedno pytanko czy ktoś się orientuje czym różnią się kombinezony Tschula model 107, 303 i 606. Na stronkę Tschula (moto-akces.pl) nie mogę wejść zawirusowania , a czytając opisy na alle to wszystkie mają ten same właściwości i ochraniacze, więc różnią się tylko wizualnie. Czy może czymś jeszcze?
Więc pozostał Probiker lub Tschul. Nie miałem żadnych rzeczy obu firm, ale jakoś większe zaufanie wzbudza u mnie Tschul. Do tego jeździ w nim Caliber i jest strasznie zadowolony.
A o RST niestety nic ie wiem, nawet nie mam wyrobionego zdania o tej firmie

Jeszcze jedno pytanko czy ktoś się orientuje czym różnią się kombinezony Tschula model 107, 303 i 606. Na stronkę Tschula (moto-akces.pl) nie mogę wejść zawirusowania , a czytając opisy na alle to wszystkie mają ten same właściwości i ochraniacze, więc różnią się tylko wizualnie. Czy może czymś jeszcze?
-
sznajdi - Bywalec
tak naprawde to modele tschula poza cena i wygladem niczym sie nie roznia!!! gadalem z producentem bo sam u niego kupowalem i ochraniacze w kombi sa zawsze takie same, a roznica wynika tylko z kroju, bo nawet skora jest taka sama w kazdym modelu. Osobiscie mam 303 a przymierzalem wszystkie modele i ten pasuje mi najberdziej a przy tym najtanszy. niema czegos takiego jak NAJWYZSZY model jesli chodzi o tschula tylko najdrozszy
a o rozmiarowce gdzies juz pisalem

a o rozmiarowce gdzies juz pisalem

- elFafik
- Świeżak
Ten sklep Tschula(moto-akces.pl) polecam, koleś na prawdę w porządku. Można z nim spokojnie pogadać, bardzo dobrze dobiera rozmiary, tak samo wysyła towar w ciemno, spuszczając z ceny gdy nie kupujemy przez allegro. Kupiłem model 727, to różni się garbem, a tak to raczej niczym.
- Sth
- Świeżak
"Pozdrawiam
www.moto-akces.pl
600309986
668247972" Tylko nie wiem który numer jest do tego kolesia, bo mają siedzibe w Gdańsku i chyba w Warszawie.
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6230977 - tu masz jego konto na allegro
Spuścił mi ze 1150 na 1100 plus przesyłka kurierska. Dodał też 3 paczki żelek HJC i mały smar do łańcuchów
www.moto-akces.pl
600309986
668247972" Tylko nie wiem który numer jest do tego kolesia, bo mają siedzibe w Gdańsku i chyba w Warszawie.
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6230977 - tu masz jego konto na allegro
Spuścił mi ze 1150 na 1100 plus przesyłka kurierska. Dodał też 3 paczki żelek HJC i mały smar do łańcuchów

- Sth
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości