Rejestracja motoru - termin 30 dni
• Strona 1 z 1
Rejestracja motoru - termin 30 dni
Witam,
Chciałem się zapytać Was drodzy forumowicze co się stanie, gdy nie zarejestruje kupionego motoru w ciągu 30 dni od daty zapisanej na umowie kupna sprzedaży. Nie mogę zarejestrować ponieważ czekam na wydanie numeru NIP a co za tym idzie nie mogę opłacić podatku.
Co siÄ™ stanie gdy przerejestruje motor po 40 dniach?
Pozdrawiam
Chciałem się zapytać Was drodzy forumowicze co się stanie, gdy nie zarejestruje kupionego motoru w ciągu 30 dni od daty zapisanej na umowie kupna sprzedaży. Nie mogę zarejestrować ponieważ czekam na wydanie numeru NIP a co za tym idzie nie mogę opłacić podatku.
Co siÄ™ stanie gdy przerejestruje motor po 40 dniach?
Pozdrawiam
Suzuki GSX 550 (600f
) mod. to street 

- bobek358
- Świeżak
Nic się nie stanie. Ewentualnie Pani w okienku pokrzyczy - mój kolega tak miał. U.S. moze policzyć odsetki, ale tego nei stosują, bo o za mało dni przekroczyłeś.
- PoczÄ…tkujÄ…cy motocyklista
- Świeżak
ja rejestrowałem po ponad 2 miesiącahc i sie wcale nie czepiali...a jesli chodzi o termin 30 dni to chyba chodzi o ubezpiecznie,że masz w ciagu 30 dni złożyc wymówienie od danego ubezpieczyciela gdy chcesz zmienić na innego
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości