Arkusz zaliczeń ucznia - jazda bez motorowerowej
• Strona 1 z 1
Arkusz zaliczeń ucznia - jazda bez motorowerowej
Witam,
Ostatnio od kogoś usłyszałem, że jak się ma zdaną (wszystkie egzaminy zdane) Arkusz Zaliczeń Ucznia to można na niej jeździć.
Że jak cię pan mundurowy złapie to pokazujesz mu arkusz zaliczeń ucznia, ligitymacje, OC, i dowód rejestracyjny.
Więc czy to prawda ?
Bo mi siÄ™ nie wydajÄ™.
Ostatnio od kogoś usłyszałem, że jak się ma zdaną (wszystkie egzaminy zdane) Arkusz Zaliczeń Ucznia to można na niej jeździć.
Że jak cię pan mundurowy złapie to pokazujesz mu arkusz zaliczeń ucznia, ligitymacje, OC, i dowód rejestracyjny.
Więc czy to prawda ?
Bo mi siÄ™ nie wydajÄ™.
- MaRith
- Świeżak
hahaha dobre. Ja motocyklem jeżdżę z wydrukiem o nie zaleganiu w księgarni.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
- Maczoldinho
- Świeżak
moze jezdzic ja tak jeszdzilem sekretarka dala mi ten arkusz i powiedziala ze moge jezdzic ze mnie policja nie zlapala to inna sprawa ale tak wszyscy u mnie w szkole jezdzili na tym arkuszu i nikt mandatu nie dostal
- Strzelba
- Świeżak
- Maczoldinho
- Świeżak
Strzelba napisał(a):moze jezdzic ja tak jeszdzilem sekretarka dala mi ten arkusz i powiedziala ze moge jezdzic ze mnie policja nie zlapala to inna sprawa ale tak wszyscy u mnie w szkole jezdzili na tym arkuszu i nikt mandatu nie dostal
No to słuchaj dalej pani sekretarki...
Swoją drogą to pewnie niewiele z tego arkusza zostało skoro wszyscy na nim jeździliście

A za jazdę na arkuszach mandatu sie nie dostaje bo na to nie potrzeba żadnych uprawnień

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości