z 1 na 2 na gumie
• Strona 1 z 1
z 1 na 2 na gumie
witam latam zx6r z 99r. mój problem polega na wrzuceniu 2 wczasie gumowanie , 1 już opanowałem ale nie wiem jak wrzucić 2 może ktoś napisze o swojim sposobie
- jupa89
- Świeżak
A tak po za tym po co Ci dwójka przecież masz hamulec....
Takie gumy na naszą klasę to już mój 14 letni brat wystawia.
Takie gumy na naszą klasę to już mój 14 letni brat wystawia.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
to juz bylo opisane na tym forum;) jedziesz na 1, cisniesz ile wlezie, przykrecasz troche manetnke, obroty ci spadaja, lekko naciskasz dzwignie dzwignie zmiany biegow i 2 bieg praktycznie sam ci wskakuje;P a potem znowu odkrecasz manetke do konca i sie cieszysz;D
Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
-
FFLORO - Świeżak
FFLORO inaczej najpierw wywierasz nacisk na dźwignię a później odpuszczas gaz z jednoczesnym mocniejszym naciśnięciem na dźwignię.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
FFLORO napisał(a):ok, rzeczywiscie drobny blad jest, takze przepraszam;) powinno byc tak jak napisal piter, lekki nacisk na dzwignie, odpuszczenie gazu i wtedy mocniej;)
Czy przed chwilą w innym temacie nie napisałeś właśnie, że już niedługo A1 i nie masz "bladego pojęcia" o jeździe motocyklem (Twoje słowa...)? Jeśli tak to raczej nie wypowiadaj się może o zmianie biegów na gumie...
-
Qba_Zeus - Świeżak
owszem, ale dosc sporo czasu na forum spedzam i w innych tematach juz wielokrotnie bylo omawiane to zagadnienie, lacznie z wypowiedziami VIPow, moderatorow i innych osob ktore sie na tym znaja i taka wersje po ilus tam argumentach ustalili, wiec ja koledze tylko przytoczylem;)
Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
-
FFLORO - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość