SBF Bydgoszcz-konkrety
SBF Bydgoszcz-konkrety
w tym roku SBF- Bydgoszcz odbędzie 29-30 sierpinia 2009
kto jedzie? skąd jedzie? z kim jedzie? czym jedzie? gdzie śpi? i z kim chce się dotykać w czasie noclegu...
ja na 99%
kto jedzie? skąd jedzie? z kim jedzie? czym jedzie? gdzie śpi? i z kim chce się dotykać w czasie noclegu...

ja na 99%
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
kto jedzie?
Nie ma chvja żeby mnie nie było.
skąd jedzie?z kim jedzie? czym jedzie? gdzie śpi?
To się okaże w najbliższej przyszłości

i z kim chce się dotykać w czasie noclegu...
To też już wiem

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
ej niebierzmey zadnych kolezanek ani okolicnzych blachar z wiosek obok! sweetasne chuopashi only!
ja moge jechac juz w piatek z pomorza moze ziomek bedizelecial fura to mozna mu cos do auta wrzucic jak ktos bedize lecial z pomorza
ps. no a hotel bierzemy wszysyc ten sam ptaszki!
ja moge jechac juz w piatek z pomorza moze ziomek bedizelecial fura to mozna mu cos do auta wrzucic jak ktos bedize lecial z pomorza
ps. no a hotel bierzemy wszysyc ten sam ptaszki!
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):ej niebierzmey zadnych kolezanek ani okolicnzych blachar z wiosek obok!
SzpiceR napisał(a):ja moge jechac juz w piatek z pomorza moze ziomek bedizelecial fura to mozna mu cos do auta wrzucic jak ktos bedize lecial z pomorza
miąłeś nie brac koleżanek

-
melvin - PierwszyOkrutny
Więc tak, w tamtym roku spaliśmy w Hotelu Zawisza, mają tam jeen pokój 3-osobowy, reszta dwójki, cena za dwójkę to 150zł ( czyli 75zł na łeb ). Można chyba dukupić śniadanie ale nie pamiętam ceny. Na terenie całego obiektu jest restauracja więc jest gdzie jeść.
W piątek możemy się ustawić gdzieś w pokoju u kogoś albo jechać na miasto do jakiegoś klubu, w sobotę melanż organizowany przez Cygana i Fiodorra, w niedzielę będziemy zdychać xD
Ogólnie fajnie będzie zobaczyć wasze parszywe ryje znowu
Edit:
Jak ktoś wkońcu założy temat na SP o BDG to dowiemy się czegoś więcej bo narazie cisza jakby zapomnieli xD
W piątek możemy się ustawić gdzieś w pokoju u kogoś albo jechać na miasto do jakiegoś klubu, w sobotę melanż organizowany przez Cygana i Fiodorra, w niedzielę będziemy zdychać xD
Ogólnie fajnie będzie zobaczyć wasze parszywe ryje znowu

Edit:
Jak ktoś wkońcu założy temat na SP o BDG to dowiemy się czegoś więcej bo narazie cisza jakby zapomnieli xD
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
na motocyklu...hornet na złom,ja złamana ręka cały poyłuczony,piszę teraz jedną ręką więc sorry za błęd
szczegółów nie pamiętam bo straciłem przytomność ocknęłem się dopiero w szpitalu...ja pamiętam że dostałem shimmy a świadkowie mówią że przegięłem z pionem....sam już nie wiem...

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):1. Hornet lubi shimmy.
2. Hans ogarnij się na Bydgoszcz!
fajnie kur*w że się w porę dowiedziałem

Melv pisałem Ci że nie mam transportu do BDG,a teraz to też pieniędzy, chociaz to dało by radę ogarnąć...
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):melvin o co chodzi w tym?
3. senek czemu ty jak zwykle piszesz bez sensu?:
bo pier*olish o jakimś oglądaniu hornetów i radzeniu komuś żeby coś tam mimo iż temat zupełnie nie jest o tym i wszyscy mają na to wyje*ane...
Hans a Ciapciągi? znaczy pociągi? ew może z kimś z wawy się zabierz (to chyba po drodze)?

-
melvin - PierwszyOkrutny