Zobacz wątek - Keeway X-Ray enduro opinie - czy się opłaca
NAS Analytics TAG

Keeway X-Ray enduro opinie - czy się opłaca

Enduro, Cross
_________

Keeway X-Ray enduro opinie - czy się opłaca

Postprzez SzoteK » 23/7/2009, 18:25

Proszę o opinie na temat tego motorka. Chciałbym sobie takiego kupić, znajomy ma takiego niezła moc i przyspieszenie v-max ok. 95 km/h Jeździ bez awarii prawie 2 lata. Mam okazje go kupić za 4200 prawie nówka rok 2008. Czy go kupować czy kupić coś innego nowego albo markową używke? Prosze o opinie. :D
SzoteK
Świeżak

Postprzez henio12323 » 23/7/2009, 18:32

keeway to lepsze rozwiązanie niz kingway czy inny chinol. podobno jest po części włoski czy tam hiszpański. ale to tak samo jak np skuter zipp - polak. jasne że polak tyle że polske widział na desce kreślarskiej :P reszta chiny. ja osobiscie nie polecam czegos takiego. kumpel za tą samą kase kupił RM 125 nie wiem który rok ale powyzej 95 do 97. z wyglądu moze igła nie jest ale jeździ i nic jeszcze nie zmieniał. no tylko slizg łancucha. zawieszenie ideał łancuch silnik ideał :P i napewno ta RMka mu sprawia więcje przyjemnosci niz taki keeway. jezeli chcesz enduraka to jakąd dt 125 juz dostaniesz za to i naperwno to jest mocniejsze i mniej sypliwe :P bo moze kupisz teraz a za pół roku bedziesz musiał rame spawac :P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez Landryss25 » 23/7/2009, 18:39

Henio nie czepiaj siÄ™ ale to jak nic nadaje siÄ™ do przyklejonych :P

A poza tym zły dział.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê