Keeway X-Ray enduro opinie - czy się opłaca
• Strona 1 z 1
Keeway X-Ray enduro opinie - czy się opłaca
Proszę o opinie na temat tego motorka. Chciałbym sobie takiego kupić, znajomy ma takiego niezła moc i przyspieszenie v-max ok. 95 km/h Jeździ bez awarii prawie 2 lata. Mam okazje go kupić za 4200 prawie nówka rok 2008. Czy go kupować czy kupić coś innego nowego albo markową używke? Prosze o opinie. 

- SzoteK
- Świeżak
keeway to lepsze rozwiązanie niz kingway czy inny chinol. podobno jest po części włoski czy tam hiszpański. ale to tak samo jak np skuter zipp - polak. jasne że polak tyle że polske widział na desce kreślarskiej
reszta chiny. ja osobiscie nie polecam czegos takiego. kumpel za tą samą kase kupił RM 125 nie wiem który rok ale powyzej 95 do 97. z wyglądu moze igła nie jest ale jeździ i nic jeszcze nie zmieniał. no tylko slizg łancucha. zawieszenie ideał łancuch silnik ideał
i napewno ta RMka mu sprawia więcje przyjemnosci niz taki keeway. jezeli chcesz enduraka to jakąd dt 125 juz dostaniesz za to i naperwno to jest mocniejsze i mniej sypliwe
bo moze kupisz teraz a za pół roku bedziesz musiał rame spawac 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Henio nie czepiaj siÄ™ ale to jak nic nadaje siÄ™ do przyklejonych
A poza tym zły dział.

A poza tym zły dział.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości