Ktoś chętny na wyjazd do Brna?
• Strona 1 z 1
Ktoś chętny na wyjazd do Brna?
Witam, mam wielka ochote na motocyklowego tripa na MotoGP w Brnie, jestem ciekawy czy ktoś jeszcze byłby chętny:) Ja od siebie mam 260km, wiec spokojnie można śmignąć;p Od kilku dni o tym myślę, strasznie chcę zobaczyć wyścig na żywo, jedeny problem jest taki, że egzamin na A mam dopiero 1 września:((( Pomimo tego i tak chcę zaryzykować:D wie ktoś z forumowiczów czym grozi jazda bez A u naszych południwych sąsiadów??
- Gregor86
- Świeżak
bardzo chętnie ale dopiero za rok...czekam na części, jestem po ślizgu
moto postoi chyba jeszcze z tydzień, a samochodem się tłuc to nie jest dla mnie żadna przyjemność, biletu już nie mam..ehh
Jak zrobię kawę to możemy się gdzieś bujnąć dalej, bo widzę, że z niedaleka jesteś
sezon trwa, a ja bez moto..jestem na głodzie
Pozdrawiam

Jak zrobię kawę to możemy się gdzieś bujnąć dalej, bo widzę, że z niedaleka jesteś

Pozdrawiam
- Gregor86
- Świeżak
byłem. impreza super no i pogoda masakra. Jedno wiem na pewno. Następnym razem trzeba kupić drozsze bilety bo te najtańsze oferują mase pijanej gawiedzi i szczających po krzakach. Co do startujących... na Doctora nie ma mocnych. No i czeska policja masakruje ilością kontroli i radarów.
sorki gregor nie wiedziałem.
sorki gregor nie wiedziałem.
ZX10R RULESSSSS
- kodi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości