TGB orion 101s. dwa pytani. nie dziala licznik i jaki modul
• Strona 1 z 1
TGB orion 101s. dwa pytani. nie dziala licznik i jaki modul
witam
1.odkrecilem z ciekawosci linke przy kole co jest od gazu no i potem wsadzilem ja spowrotem ale cos chyba nie tak bylo ... ;/ bo jakos wskazowka drzal a potem to co odkrecalem odkrecilo sie na drodze samo no i linki wypadla i musialemschowac ja potem domu probowalem wlozyc i juz nie dzialala ani linka ani licznik ;/ myslalem ze sie linki zepsula ale porownolem z nowa linka w sklepie i byla moja linka dobra... wiec czego wina ?
2.szukam jakiegos modulu allegro to mojego tgb orion 101s...
bo mi sie zepsul ;/
jakies linki z allegro czy cos..
nie orientuje sie w cenach ale jak podacie jakies linki mniej wiecej sie zorientuje..
1.odkrecilem z ciekawosci linke przy kole co jest od gazu no i potem wsadzilem ja spowrotem ale cos chyba nie tak bylo ... ;/ bo jakos wskazowka drzal a potem to co odkrecalem odkrecilo sie na drodze samo no i linki wypadla i musialemschowac ja potem domu probowalem wlozyc i juz nie dzialala ani linka ani licznik ;/ myslalem ze sie linki zepsula ale porownolem z nowa linka w sklepie i byla moja linka dobra... wiec czego wina ?
2.szukam jakiegos modulu allegro to mojego tgb orion 101s...
bo mi sie zepsul ;/
jakies linki z allegro czy cos..
nie orientuje sie w cenach ale jak podacie jakies linki mniej wiecej sie zorientuje..
Ghost Rider 50ccm!
- adrian042
- Świeżak
Ile jeszcze tematów o swoim TGB założysz? Pomyśl...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości