Zobacz wÄ…tek - Tuning CBR
NAS Analytics TAG

Tuning CBR

i inne małe pojemności
_________

Postprzez mar111cin » 7/3/2007, 20:33

kamil_15 napisał(a):ja zamiezam kupic CBR 125 bo z tego co sie dowiedzialem to nsr niby jest mocniejsza zrywniejsza bo ma silnik 2 sowowy ma wiencej koni i sie psuje czesto

CBR jest to 4 osow i niebendzie zrywniejsza bendzie wolniejsza ale jak filmiki ogladalem np arrow albo thunder tlumnij jest zalozony na 4 oswie jest zeje fajna kultura pracy bendzie mniej cbr palila i sie szybko tak nierozleci bo sa to mlode roczniki bende z niemiec sprowadzal podobno 120 leci to pewnie ma jakes blokady i mam ja za male pieniadze za 4300zł wienc chyba sie oplaca

wienc bendziesz osłowem ; )

Kolejne dziecko reformy edukacji giertycha.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 7/3/2007, 21:27

kamil_15 napisał(a):wes bez kitu bende sobie pisal jak chcial palancie jestes taki madry alfons ze sie ortografi czepiac umiesz juz ci powiedzialem ze niebende sie pajacu zasrany z toba klucil jak masz jakis kurcze problem to wes przyjec na tym twoim latawco rozklekotanym do warszawy na ursynow to sobie wyjasnimy recznie i sie znowu powtorze chce sie dowiedziec co sie oplaca kupic bo mialem niby jechac ta cbr juz kupic wlasnie co pisalem tamtego posta ale sprzedawca gdzies wyjechal i sie jeszcze zastanawiam dobze,czy mi niebendzie malo za chwile te 140 i ty wes juz sie nieodzywaj jakbys mogl
moze cie rajcuje niewiem staje ci jak poprawiasz bledy albo przekrencone literki to wes sobie notatnik otworz i poprawiaj to ci moze cos tam poleci jak cos tam wogole masz a nie tabliczke niedeptac moze cos wyrosnie Zamknij ryj Zamknij pysk Zamkni ci**

a tamten nastepny musicie sie tutaj odrazu wyzywac a nie skomentowac normalnie ze zla czy odradzacie kupna takiego bo mowie tacy kozacy wszyscy przez neta zapraszam ursynow jak ktos ma problem

ale bełkot....
tak pozatym jesteÅ› kretynem i nic tego nie zmieni.
żegnam.
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pawlak200192 » 7/3/2007, 22:57

TZASG napisał(a):krytykujesz sprzety pozadnych obywateli rzeczpospolitej polski za panowania kaczek

ty tez krytykujesz sprzęty innych.......
pawlak200192
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mateusz1605 » 8/3/2007, 06:54

Ej dajcie na looz. Ten kto wie ile poleci CBR , to wie , a kto nie wie i sie nie chce przekonać i tak nie uwierzy ,więc po co wam te głupie kłotnie ??
Mateusz1605
Świeżak

Postprzez mar111cin » 8/3/2007, 11:47

Tzasg co Ty o mnie wiesz? a jak Ci coś nie na ręke to sobie na plecy zarzuć.

A co do tego co mam to hmmm... im mniej wiesz tym dłużej pożyjesz.
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 8/3/2007, 14:06

Troche nie rozumiem o co Ci chodzi, 10 postów to raczej za długo nie jesteś na forum. Skąd zatem mnie znasz? A jak ktoś głupoty pisze to trudno nie reagować, na chamstwo tego analfabety zresztą też.

Jak nie masz już nic więcej ciekawego do napisania, tylko rzucone na wiatr że się czepiam, to żegnam.
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez WhiteArmy00 » 8/3/2007, 14:21

Nareszcie kończysz... uff już myślałem,że dłużej będę z ciebie się lachał.
WhiteArmy00
Świeżak

Postprzez kravec » 8/3/2007, 16:25

ej ale konczysz juz chyba w 4 poscie.... inteligencja to wy 2 raczej nie swiecicie.... tak apropo latawca to (jak mozna sie domyslic po podpisie) jest moje takie smieszne przezwisko a nie jakas rzecz wiec piszecie zdesia glupoty (jak zreszta wszystko co piszecie)..... co do klepania ryja.... zastanawia mnie to ze zawsze takich cwaniaczkow jak wy wlasnie naklepac najlatwiej.... Marcin sie do waszego poziomu nie zniza widze.... ale to nie dziwne bo trudno sie komus normalnemu dopasowac do takiej postawy jaka wy soba reprezentujecie.... generalnie to jak sobie juz kupiliscie ta rakiete superultraprofesion (zaporzyczylem tekst.... mam nadzieje ze autor wybaczy) to sie dalej nia cieszcie, nawincie moze nawet swoje pierwsze kilometry... poobjezdzajcie polowe osob z tego forum bo co to dla was takie lapsy i cieszcie sie dalej razem w swoim gronie specow od wszystkiego..... co do tego co ktorys madry z was pisal o "robieniu" pewnej osoby..... jestem tylko ciekaw kto albo wlasciwie co zrobilo takie cos jak wy....
kravec
Administrator

Postprzez WhiteArmy00 » 8/3/2007, 16:54

kravec napisał(a):ej ale konczysz juz chyba w 4 poscie.... inteligencja to wy 2 raczej nie swiecicie.... tak apropo latawca to (jak mozna sie domyslic po podpisie) jest moje takie smieszne przezwisko a nie jakas rzecz wiec piszecie zdesia glupoty (jak zreszta wszystko co piszecie)..... co do klepania ryja.... zastanawia mnie to ze zawsze takich cwaniaczkow jak wy wlasnie naklepac najlatwiej.... Marcin sie do waszego poziomu nie zniza widze.... ale to nie dziwne bo trudno sie komus normalnemu dopasowac do takiej postawy jaka wy soba reprezentujecie.... generalnie to jak sobie juz kupiliscie ta rakiete superultraprofesion (zaporzyczylem tekst.... mam nadzieje ze autor wybaczy) to sie dalej nia cieszcie, nawincie moze nawet swoje pierwsze kilometry... poobjezdzajcie polowe osob z tego forum bo co to dla was takie lapsy i cieszcie sie dalej razem w swoim gronie specow od wszystkiego..... co do tego co ktorys madry z was pisal o "robieniu" pewnej osoby..... jestem tylko ciekaw kto albo wlasciwie co zrobilo takie cos jak wy....

E,że tak powiem o kogo chodzi ?:D o tego TZASG to wiem ale ten drugi to kto? mam nadzieje ze nie ja:D
WhiteArmy00
Świeżak

Postprzez mar111cin » 8/3/2007, 17:25

ten drugi to Kamil_15

Kravec, a wiesz czemu? bo tak naprawde to są już jakże dorośli dwunastolatkowie, pełne 35kg wagi , całe 14cm w bicepsie. Chucherko takie że aż żal ściska, ale przez internet to potrafi z siebie zrobić nawet macho :D

heh "też mam na imię wojtuś i mam 12 lat " przypomina mi się od razu ta reklama... a smarkacze nawet nie wiedzą z kim piszą. A czasami przydałby się telefon do rodziców żeby uświadomić im conieco o synku.
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez WhiteArmy00 » 8/3/2007, 17:43

Panowie dajmy już spokój, oni wiedzą swoje i ich się nie da przekonać... każdy będzie do końca bronić swojego.
WhiteArmy00
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê