Zobacz wątek - Co się dzieje!!!!!!!
NAS Analytics TAG

Co się dzieje!!!!!!!

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Co się dzieje!!!!!!!

Postprzez YZF R1 » 19/7/2009, 22:33

Panowie mam wrażenie że z forum robimy sobie jaja. Szpicer dostała ode mnie ostatnio warna za przeklinanie trudno aby nie dostał w przypadku gdzie w każdym poscie rzuca mięsem. Kolega Melvin otrzymał dzis 2 ode mnie za pisanie bzdetów totalnych typu co na 1 moto? Hayabusa! itp. przymykam oczy na źle zamieszczone tematy przenoszę bez słowa itp ale skoro kolega SZAFA tak bardzo poczuwa się i odejmuje warny userom to chyba nie ma najmniejszego sensu to wszystko. jeśli ja mam siedzieć po nocach i czyścić forum a potem jakiś szafa odejmuje warny bo (kurwa koledzy dostali i trzeba im sie w dupsko wcisnąć i im ując) to ja dziękuje ale wymiękam.... Szpicer miał 10 warnów powinien polecieć już dawno taki userów to my możemy mieć milion co pierdolą bez sensu i posty nabijają. czekam na odpowiedź co z tym bedzie bo skoro ma być tak dalej ze koledzy ujmują sobie warny to cały regulamin o dupe potłuc i praca moderatorów również.... :evil:

JEST TO FORUM MOTOCYKLISTÓW CZY K...A KOLEGÓW
YZF R1
Moderator

Postprzez Szafa » 19/7/2009, 23:50

Moderator nie ma możliwości usunięcia warna bezmózgu.... :lol:
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 20/7/2009, 18:59

Stary, nie rzucaj się bo już mnie zaczynasz wkurwiać. Byłem za tym żebyś dostał moda, ale teraz widzę, że to błąd - odpierdoliło Ci. I wybacz, ale ja nie mam zamiaru tego tolerować. Wystawiasz warny ewidentnie za pierdoły. Kolejna sprawa - co mnie obchodzi, że siedzisz nad forum po nocach? Kazał Ci to ktoś robić? Środkowy palec w góre bracie motonito. Zluzuj zawory. Nara.
gelo007
Administrator

Postprzez Szafa » 20/7/2009, 19:18

No co Erłanie, nie masz nic do powiedzenia ??
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 20/7/2009, 20:17

powiem tak Panowie. Otóż nie będę się zniżał do waszego poziomu i wypowiem się na poziomie w przeciwieństwie do was (za dużo mam lat i troszkę więcej reprezentuję sobą)

Zainteresowałem się forum ścigacz od pewnego czasu i myślałem że jest to forum ludzi na poziomie, prawdziwych motocyklistów, takich którzy kochają swoje motocykle i jeżdżą na nich z pasji. Otóż okazuje się iż bardzo się myliłem. Z tego co widzę to forum kolegów którzy mają w nosie regulamin będąc moderatorami, administratorami. Forum dla mnie to społeczność ludzi którzy sobie wzajemnie pomagają szanują tym bardziej że kochamy to samo, korzystam z forum fiata, opla i tam każdy jest fer wystarczy o coś zapytać i chłopaki pomogą a tu ktoś kto pyta o coś pierwszy raz jest zjechany po maksie bo jest trollem ,motocyklistą itp... gdzie wasz szacunek do innych reprezentujecie wysoki szczebel i przez to że ktoś ma Yamaha a nie Honda jest odrzucany itd... i mówicie na siebie motocykliści. Panowie ja na motocyklu siedzę już 11 sezon i nie będę się użerał z takimi jak wy bo widzę ze troszkę za młodzi jesteście i energia was rozpiera. Nie chce być uczestnikiem forum kolegów i układów koleżeńskich nie dla mnie to jest ja szanuję innych czy ktoś jeździ MZ czy Hondą czy czym kol wiek... Powiem wam iż jesteście troszkę zabawni dla mnie gdyż moi koledzy to zaufani przyjaciele z którymi niekiedy jeżdżę od dziecka a patrząc na was widzę ludzików którzy są dwulicowi i dostosowują się do sytuacji tak aby było ok.... Gelo pisałeś na szafę wielokrotnie do mnie na gg pamiętasz ze pewne teraz go bronisz powiesz mu prosto w oczy co na niego pisałeś jak go zwyzywałeś i wyśmiałeś... Ja szczegółów nie zdradzam bo trzymam poziom. Cóż Panowie skoro doświadczony facet który jeździ 11 lat który otrzymał wiedzę dużą wiedzę od ojca motocyklisty a ten od swojego ojca, który miał własnych 14 maszyn tym wiele dosiadał i może się wypowiedzieć, który jeździ Yamaha R1 jest dla was (Lansem, motocyklistą, trollem i bezmózgiem) to chylę czoła przed wami przed waszą wiedzą umiejętnościami doświadczeniem bo nie przed kulturą obyciem i poziomem. Jeśli wasi koledzy mistrzowie Spamu i Hydeparku mają odejmowane warny za złamanie ewidentne regulaminu a ja za to jestem karcony niestosownymi komentarzami (gdyż, kolega dostał warna) to przepraszam ale chyba nie ma miejsca dla mnie. Szafa pisałeś do mnie przeprosiłem choć to ty zacząłeś cała tą farsę. Przeprosiłem i cóż z tego, przerosiłem gdyż obraziłem człowieka którego nie znam i z tym było mi głupio. Panowie nie mam już siły pchać życie w to forum będąc zwykłym userem udzielałem się pomagałem itd aby forum żyło, będąc Vipem było mi szalenie miło iż po głosowaniu otrzymałem ten tytuł i poczułem siębardzo zaszczytnie tym bardziej wkładałem więcej pracy w życie forum a przede wszystkim w pomoc tym którzy pierwszy raz zaglądają na forum ścigacz.pl którzy nie wiedzą do końca co i jak gdzie o co zapytać itd gdyz to są wasi "chlebodawcy" a nie koledzy mistrzowie HP ale ajk widac oni was bardziej ineresują i z forum niestey ale robicie koleżeński Chat na bardzo niskim poziomie a bardzo przykre jest to że setki osób na to patrzy na to jaką wizytówkę robicie portalowi ścigacz.pl Co do moderatora również bez większych przeszkód zaakceptowano moją kandydaturę. Ciężką pracę włożyłem utrzymanie poziomu, czystości, i klasy na forum. lecz nie wszystkim sie to spodobało co pociągnęło za sobą konsekwencję nie akceptacji w pewnym gronie kolegów mówię również o was koledzy Szafa i Gelo.... Kolega Melvin bardzo was zainspirował swoją nienawiścią do mojej osoby a wy jako moderatorzy powinniście być obiektywni i bezstronni. Cóż bardzo się nie spodobałem tym którzy w 100% poświęcali czas na Hydepark. dla mnie hyde park mógłby nie istnieć gdyż jest to forum o motocyklach dla motocyklistów których na palcach jednej ręki mogę wymienić....

Na koniec chcę napisać iż bardzo było mi miło korzystać z forum (mnóstwo pomocy, 7 krotnie kupowałem motocykl dla kolegio z forum jako doświadczony motocyklista to szalenie miłe i dla tych ludzi dedykuję moją obecność na forum) na dniach skasuję swój profil i nie będę was raził swoja obecnością.

A dla takich motocyklistów jak Szafa, Melvin, Gelo, Szpicer proponuję pamiętać o ulicach pamiętać o walce i trzymać poziom z naciskiem na ten poziom...

I bardzo proszę o nie kasowanie mojego postu niech inni moderatorzy i administratorzy również przeczytają
YZF R1
Moderator

Postprzez gelo007 » 20/7/2009, 20:56

Po 1:

5286785 20:53:56
ty kmiocie z*** i sprzedawczyku
5286785 20:54:00
dojade cie w wawie
5286785 20:54:02
zobaczysz........
5286785 20:54:23
pozdrawiam i miej oczy szeroko.... na srebrną erłankę
5286785 20:56:03
zresztą wiesz co ci powiem
5286785 20:56:21
lubiłem cię
5286785 20:56:21
\bardzo
5286785 20:56:29
i myślałem ze ejsteśfacet na poziomie
5286785 20:56:39
ale cóż mozna sie pomylic

Po 2: Znam szafę od lat i nigdy o nim złego słowa nie powiedziałem.

Po 3: Nie Ty pierwszy i nie ostatni mi chcesz w Wawie wpierdolić. LOL.
gelo007
Administrator

Postprzez Szafa » 20/7/2009, 20:56

Płakałeś pisząc tego posta ?? Oskarżyłeś mnie o usuwanie warnów chociaż nie mam możliwości by to robić, jesteś zerem dla mnie.

Piszesz o tym, że mnie przeprosiłeś.... a zapomnaiłeś, że jakieś 30 min po naszej rozmowie na GG napisałeś na forum, że ja ci się żaliłem na GG ??

Człowieku jesteś załosna, nie będę po tobie płakał.

Narazie :)
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Landryss25 » 21/7/2009, 23:47

YZF ma racje... Bo idąc tokiem myślenia Gelo połowa userów na tym forum dostała warny za pierdoły więc Admini powinni im je usunąć. Nie wiem za co YZF wystawił warny ale chyba też nie bez powodu. Bo Melvin i Szpicer ze spamem w normalnych tematach na prawdę przesadzają. No ale kolega, kolega i sprawa załatwiona. Wszystkich userów powinno traktować się równo.

Melvin zawsze miał coś do YZF. A jak dostał moda to już wcale mu spokoju nie dawał, zawsze szukał powodu do zaczepki. Pisał pierdoły że YZF wali posty bez sensu itp. Jak ktoś kto post z sensem napisze od święta może zwracać uwagę innej osobie że pisze bez sensu? Nie wiem, mi taki ,,zaczepkowy" wiek minął w gimnazjum...
Jak widać problem Melvina do YZF przeniósł się na inne osoby.

Moim zdaniem YZF do tej pory dobrze działał na tym forum jako moderator i user który potrafi pomóc. Zaraz powiecie że liżę mu du**ko. Wcale nie...
Żadnej z osób o których wspomniałem w tym poście nie znam osobiście dlatego moja opinia jest obiektywna bo sugeruję się tylko tym co przeczytam na stronach forum.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 22/7/2009, 20:16

Widzę że poziom sięgnął dna, jak dzieci, strzszycie się biciem na gg wyzywacie. Proponuje wyjść ze słowem przepraszam, i zakończyć głupie sprzeczki, sami wybieramy nowych modów, więc jak już to robimy to trzymajmy jeden front. Pewne działania dobrze było by przedyskutować na forum modów i poszukać jakiś wspólnych rozwiązań. Jak zaczniemy się kierować tym kto kogo lubi ,itd. to będzie naprawde kiepsko. Myśle że powinniśmy w tym miejscu podać sobie ręke i nie ciągnąć tego dalej bo naprawde nie ma sensu, chyba jesteśmy dorośli i jeśli moderujemy to zachowajmy minimum profesjonalizmu.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Fenek16 » 23/7/2009, 14:10

Ech... Icid z Ladnryssem mają rację, to już jest lekka przesada. Jak tak dalej bedzie to sami zabijemy to forum od wewnątrz. :?
Jeśli się wyzywać publicznie to przynajmniej z jakiegoś większego powodu.
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mar111cin » 23/7/2009, 20:49

mi się nie spodobała jedna rzecz.. że R1 zaraz po dostaniu moda chciał wyrzucić Melvina z vipowni. Wtedy od razu pożałowałem że głosowałem na R1.
a teraz to już w ogóle cyrk się tutaj zrobił, niektórzy powinni odpocząć od forum.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Movi » 24/7/2009, 03:13

Cycki opadają..

I tak już poziom tego forum sięgnął dawno dna więc już chyba mnie tu nic nie zaskoczy :wink:

Ja chce powiedzieć tylko jedno. Pamiętajcie o tym że będąc moderatorami musicie być PRZEDE WSZYSTKIM obiektywni. Wiem jak to jest też jestem człowiekiem, ale dla przykładu: Nie istnieje osoba na tym forum do której mam mniejszy szacunek niż Pan Melvin, ale nie kryje specjalnie tego. I też nie poluje na niego. Dostał kiedyś ode mnie warna? Nie. Chociaż mogłem mu dać wiele razy.. Mało tego, jak napisze do mnie na gg coś w sprawie forum, to zawsze staram się to ogarnąć itp. itd. i nie robię jakiś krzywych akcji bo jestem w końcu tutaj od tego..

Tak samo sytuacja z Flowem.. Jacek jest moim naprawdę bardzo bardzo dobrym kumplem w rl. I co dostał bana na ścigaczu to co miałem zabrać swoje zabawki i się stąd wynieść? Nie, uznaliście że przegiął (moim zdaniem nie słusznie, bo warto pamiętać, że zawsze warto wysłuchać dwóch stron konfliktu) to wyleciał i tyle. A moim kumplem pozostał i będzie nim nadal i mam wyje**** na to czy go wyrzucili z forum czy też nie..

Jak już pisano wcześniej, to forum internetowe o motocyklach i dla motocyklistów, a nie kółko wzajemnej adoracji. Pamiętajcie o tym, my tu mamy trzymać porządek :wink: ale też bez przesady :)

P.S: Gelo to nic personalnego- ale jak ja do kogoś pisze na gg to się bym wkurwił jakby ktoś to opublikował- bo jakbym chciał mu coś przekazać publicznie to bym przekazał publicznie, a nie podbijał na gg... ale to taka drobna tylko wstawka z mojej strony..

Zresztą, jak często podkreślam, ja jestem jeszcze w porównaniu do was bardzo młody i w sumie całe życie przede mną i się jeszcze wiele muszę nauczyć i też nie wszystko pojmuje tak jak wy..

No dobra to tyle, miało być króciutko :)

Pozdrawiam was wszystkich, Movi :wink:
Movi
Moderator

Postprzez gelo007 » 24/7/2009, 13:03

A ja jak piszę do innych ludzi na gg to im nie grożę.
gelo007
Administrator

Postprzez simonw » 1/8/2009, 09:33

Dobra sprawa jest prosta i doskonale wiadomo o co chodzi. Gelo dostal admina wiec tylko on mogl to zrobic. Mnie nie bylo, terror wyjechal wiec tylko gelo mogl cokolwiek usuwac i mieszac. I doskonale wiedzialem ze tak bedzie, ze kolko wzajemnej adoracji melvina i s-ka (gelo, szafa, szpicer). Zachowujecie sie jak banda 12 latków, bylem przeciw adminowi gela i juz widac efekty - tak jak mowilem - prywata pelna geba i nie wazne ze szpicer zachowuje sie okropnie po prostu, nie wazne ze pisze bzdury, nie wazne co melvin mowil wszystkim o R1, nie wazne jak obrabiacie dupe miedzy soba i kazdemu z osobna.

Tak po prostu byc nie moze - kazdy kto trzyma z gelem jest lub bedzie moim wrogiem.
Cya
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez mar111cin » 1/8/2009, 10:39

lol?
Szymon się nie zabezpieczył ostatnio widze...

i ktoś mu się wdarł na konto ; )

nie no serio, co się dzieje ? :lol:
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Fenek16 » 1/8/2009, 11:54

Chyba już każdy już się dawno pogubił z tym. Zostawmy to im...
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Landryss25 » 1/8/2009, 14:08

Ja tam się nie pogubiłem. Wszystko jest jasne... A Szymek ma rację.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 1/8/2009, 14:50

a kto usunal temat o Moto-Bandyci czy cos takiego...?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 1/8/2009, 15:13

Co za temat motobandyci? Nie widziałem...
gelo007
Administrator

Postprzez gumis » 1/8/2009, 16:02

dacewicza...w hydeparku, motobandyci, czy motobandytyzm, cos takiego..
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Następna strona

Powrót do Forum Moderatorów