Czemu te kurtki są takie krótkie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
CubaLibree napisał(a):wsiowy_glupek napisał(a):widze, ze temaat troche upadl, ale mam nadzieje, ze ktos mi jednak odpowie:)
zna ktos moze sposob, ale na krotsze rekawy?chodzi mi o to, ze rekaw mam ledwo "na styk" albo nawet i krotszy (czasami nie umiem juz obiektywnie ocenic) i o ile podczas jazdy dluzsze rekawice zalatwia sprawe (?), to jednak nieraz trzeba je zdjac... i pytanie, co wtedy?:)
W rekawicach jezdzi sie ZAWSZE
chodzilo mi o postoj... nie wyobrazam sobie jazdy bez rekawic
wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
- wsiowy_glupek
- Świeżak
w wyglądzie mu to przeszkadza pewnie...że niby za krótkie rękawy...jak dla mnie to po prostu trzeba sobie wbić do głowy, że odzież motocyklowa należy do kusych raczej niż do pełnowymiarowych i tyle. Ja mam w kombiaku krótkie rękawy w porównaniu do np bluz jakie noszę. To samo spodnie od kombi - są krótsze i zwężane by w buty weszły. Norma
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):w wyglądzie mu to przeszkadza pewnie...że niby za krótkie rękawy...jak dla mnie to po prostu trzeba sobie wbić do głowy, że odzież motocyklowa należy do kusych raczej niż do pełnowymiarowych i tyle. Ja mam w kombiaku krótkie rękawy w porównaniu do np bluz jakie noszę. To samo spodnie od kombi - są krótsze i zwężane by w buty weszły. Norma
wlasnie o to mi chodzilo. zawsze mam problem z krotkimi rekawami (nogawkami zreszta tez). sprobuje sie przestawic na takie myslenie, chociaz bedzie ciezko. poprostu nie chce, zeby to kretynsko wygladalo. myslalam, zeby zalozyc jakies materialowe opaski pod spod kurtki

pan_wiewiorka za dlugie zawsze mozna podwinac,z krotkimi nic sie nie zrobi. zreszta zawsze wolalam za dlugie niz za krotkie, jakos lepiej sie czulam
wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
- wsiowy_glupek
- Świeżak
tak nadmienie, dlatego są rękawy lekko krótsze i nogawki by się one łatwo mieściły w rękawice oraz buty (mowa o skórzanym kombinezonie) W tekstylach często jest na odwrót nawet - spodnie potrafią być dłuższe niż normalnie by wchodziły NA buty i się nie podnosiły podczas jazdy. Rękawy też mają często wchodzić NA rękawice. Wszystko zależy od przeznaczenia ubrań
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości