Zobacz wątek - Czemu te kurtki są takie krótkie?
NAS Analytics TAG

Czemu te kurtki są takie krótkie?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez wsiowy_glupek » 23/3/2011, 07:28

CubaLibree napisał(a):
wsiowy_glupek napisał(a):widze, ze temaat troche upadl, ale mam nadzieje, ze ktos mi jednak odpowie:)

zna ktos moze sposob, ale na krotsze rekawy? :oops: chodzi mi o to, ze rekaw mam ledwo "na styk" albo nawet i krotszy (czasami nie umiem juz obiektywnie ocenic) i o ile podczas jazdy dluzsze rekawice zalatwia sprawe (?), to jednak nieraz trzeba je zdjac... i pytanie, co wtedy?:)

W rekawicach jezdzi sie ZAWSZE

chodzilo mi o postoj... nie wyobrazam sobie jazdy bez rekawic
wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
wsiowy_glupek
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 23/3/2011, 08:50

w wyglądzie mu to przeszkadza pewnie...że niby za krótkie rękawy...jak dla mnie to po prostu trzeba sobie wbić do głowy, że odzież motocyklowa należy do kusych raczej niż do pełnowymiarowych i tyle. Ja mam w kombiaku krótkie rękawy w porównaniu do np bluz jakie noszę. To samo spodnie od kombi - są krótsze i zwężane by w buty weszły. Norma
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez wsiowy_glupek » 23/3/2011, 10:24

Przemo_rene napisał(a):w wyglądzie mu to przeszkadza pewnie...że niby za krótkie rękawy...jak dla mnie to po prostu trzeba sobie wbić do głowy, że odzież motocyklowa należy do kusych raczej niż do pełnowymiarowych i tyle. Ja mam w kombiaku krótkie rękawy w porównaniu do np bluz jakie noszę. To samo spodnie od kombi - są krótsze i zwężane by w buty weszły. Norma

wlasnie o to mi chodzilo. zawsze mam problem z krotkimi rekawami (nogawkami zreszta tez). sprobuje sie przestawic na takie myslenie, chociaz bedzie ciezko. poprostu nie chce, zeby to kretynsko wygladalo. myslalam, zeby zalozyc jakies materialowe opaski pod spod kurtki :o ale pewnie to by dopiero dziwnie wygladalo :D

pan_wiewiorka za dlugie zawsze mozna podwinac,z krotkimi nic sie nie zrobi. zreszta zawsze wolalam za dlugie niz za krotkie, jakos lepiej sie czulam
wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
wsiowy_glupek
Świeżak

Postprzez RUTRA.RD » 23/3/2011, 12:54

mam kumpla co w za krótkich spodniach chodzi bo je pod same cycki wciąga a ty się takimi rzeczami przejmujesz :)
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
RUTRA.RD
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Przemo_rene » 23/3/2011, 16:29

tak nadmienie, dlatego są rękawy lekko krótsze i nogawki by się one łatwo mieściły w rękawice oraz buty (mowa o skórzanym kombinezonie) W tekstylach często jest na odwrót nawet - spodnie potrafią być dłuższe niż normalnie by wchodziły NA buty i się nie podnosiły podczas jazdy. Rękawy też mają często wchodzić NA rękawice. Wszystko zależy od przeznaczenia ubrań
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê