Jazda Motocyklem po zdaniu prawa jazdy
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
@Shadi z racji tego, że jesteś tu nowy to będę pisał do Ciebie ładnie i bez wrzutów ;p więc proszę Cie ładnie przeczytaj co wyżej było pisane to może wywnioskujesz z tego, że co miasto to inny obyczaj i niekiedy jest tak, ze wyribią CI prawko i czekają na wpłatę celem jego wydania a niekiedy(we Wrocławiu 2 razy wyrabiałem) najpierw płacisz później dopiero wysyłają dokumenty do wyrobienia.
-
patryk83 - Bywalec
Ok.
Z racji ze jestem tu nowy- to dzieki za wyrozumiałość.
Fakt pominąlem istotną informację co do urzędów- nie tylko w przypadku prawka ale wszelkich dokumentow, spraw, podatków, opłat; jak to u nas w zazwyczaj bywa "co kraj to obyczaj" i każdy urząd po swojemu wszystkie sprawy i przepisy czyta tłumacząc sie że "moja racja jest najmojsza"
)
Pozdrawiam;
Z racji ze jestem tu nowy- to dzieki za wyrozumiałość.
Fakt pominąlem istotną informację co do urzędów- nie tylko w przypadku prawka ale wszelkich dokumentow, spraw, podatków, opłat; jak to u nas w zazwyczaj bywa "co kraj to obyczaj" i każdy urząd po swojemu wszystkie sprawy i przepisy czyta tłumacząc sie że "moja racja jest najmojsza"

Pozdrawiam;
- Shadi
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości