Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Półmetek WMMP, czyli czeski film po...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Półmetek WMMP, czyli czeski film po...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Półmetek WMMP, czyli czeski film po...

Postprzez Åšcigacz » 15/7/2009, 11:02

Dyskusja na temat: Półmetek WMMP, czyli czeski film po węgiersku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Półmetek WMMP, czyli czeski film po węgiersku
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 11:02

Tak długo jak całym tym bałaganem zajmował sie bedzie PZM a nie prywatna firma, tak długo nie będzie zadnego rozwoju. Bo co PZM ma z rozwoju sportów?<br><hr>Miszczu Prostej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 12:14

Komentatorzy napisał(a):Tak długo jak całym tym bałaganem zajmował sie bedzie PZM a nie prywatna firma, tak długo nie będzie zadnego rozwoju. Bo co PZM ma z rozwoju sportów?<br><hr>Miszczu Prostej<br>
normalnie ręce opadają jak to sie czyta...
niby jak nasi majÄ… rywalizowac z francuzami ??
jestem przekonany ze francuzi w tym roku zjechali we 3 wiecej opon niz cala obsada polska klas mistrzowskich... jak scigac sie z kims kto robi to co weekend od kilkunastu lat ?? skad wziąśc na to pieniądze skoro w prasie i na portalach taki Swiderek nie robi nic innego jak tylko chołbi Francuzów i Grandysa który go karmi i placi za zdjecia ??? jeżeli nie bedzie obiektywizmu w polskiej prasie i mediach to polscy zawodnicy nie bedą mieli szans na nic... nawet na złamaną złotówkę... a wtedy tylko bedą mogli popatrzec sobie na francuskie sprzety przygotowane w najdroższych teamach i sterty opon zmieniane co trening a nie co pięć jak to w przypadku polskich zawodników bywa... i mam jedno pytanie : skoro tak ma sie dzieki francuzom podniesc poziom to co powiedziec ma zawodnik chcacy przejsc z klasy amatorskiej do mistrzowskiej ??? nie przejdzie.... bo wie ze zeby dorównac najszybszym to czeka go 10 lat treningu i jakies 3 mln pln w międzyczasie... wyscigi klas mistrzowskich umrą juz w przyszłym roku...<br><hr>obserwator cyfrerek i wyników
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 12:26

Komentatorzy napisał(a):Tak długo jak całym tym bałaganem zajmował sie bedzie PZM a nie prywatna firma, tak długo nie będzie zadnego rozwoju. Bo co PZM ma z rozwoju sportów?<br><hr>Miszczu Prostej<br>
Komentatorzy napisał(a):normalnie ręce opadają jak to sie czyta...
jestem przekonany ze francuzi w tym roku zjechali we 3 wiecej opon niz cala obsada polska klas mistrzowskich... jak scigac sie z kims kto robi to co weekend od kilkunastu lat ?? skad wziąśc na to pieniądze skoro w prasie i na portalach taki Swiderek nie robi nic innego jak tylko chołbi Francuzów i Grandysa który go karmi i placi za zdjecia ??? jeżeli nie bedzie obiektywizmu w polskiej prasie i mediach to polscy zawodnicy nie bedą mieli szans na nic... nawet na złamaną złotówkę... a wtedy tylko bedą mogli popatrzec sobie na francuskie sprzety przygotowane w najdroższych teamach i sterty opon zmieniane co trening a nie co pięć jak to w przypadku polskich zawodników bywa... i mam jedno pytanie : skoro tak ma sie dzieki francuzom podniesc poziom to co powiedziec ma zawodnik chcacy przejsc z klasy amatorskiej do mistrzowskiej ??? nie przejdzie.... bo wie ze zeby dorównac najszybszym to czeka go 10 lat treningu i jakies 3 mln pln w międzyczasie... wyscigi klas mistrzowskich umrą juz w przyszłym roku...<br><hr>obserwator cyfrerek i wyników<br>
Stary, chyba za długo byłeś na słońcu rdzeniu kapusty. Jeśli profesjonalizm czołowych zawodników ma zniechęcić amatorów do startów, to w takich np. Włoszech czy Hiszpanii chyba nikt nie powienień brać się za jazdę po torze bo jak tu dogonić Rossiego czy Pedrosę...<br><hr>Miszczu Prostej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 12:34

jestem przekonany ze francuzi w tym roku zjechali we 3 wiecej opon niz cala obsada polska klas mistrzowskich... jak scigac sie z kims kto robi to co weekend od kilkunastu lat ?? skad wziąśc na to pieniądze skoro w prasie i na portalach taki Swiderek nie robi nic innego jak tylko chołbi Francuzów i Grandysa który go karmi i placi za zdjecia ??? jeżeli nie bedzie obiektywizmu w polskiej prasie i mediach to polscy zawodnicy nie bedą mieli szans na nic... nawet na złamaną złotówkę... a wtedy tylko bedą mogli popatrzec sobie na francuskie sprzety przygotowane w najdroższych teamach i sterty opon zmieniane co trening a nie co pięć jak to w przypadku polskich zawodników bywa... i mam jedno pytanie : skoro tak ma sie dzieki francuzom podniesc poziom to co powiedziec ma zawodnik chcacy przejsc z klasy amatorskiej do mistrzowskiej ??? nie przejdzie.... bo wie ze zeby dorównac najszybszym to czeka go 10 lat treningu i jakies 3 mln pln w międzyczasie... wyscigi klas mistrzowskich umrą juz w przyszłym roku...<br><hr>obserwator cyfrerek i wyników<br>
na wsbk wszyscy chciel jeździć, a płaczą, że w wmmp jakiś francuz ich leje? a idąc tym tokiem myślenia to WMMP umrą przez takich szkopków, badziaków, michalczewskich, oskaldowiczów, tomaszewskich itd, bo z takimi typami co opon nazjadali przez lata gość z rookie też nie ma szans. jak chce się być dobrym, latać trzeba z dobrymi, a nie wymówek szukać. po co startować po za krajem?<br><hr>ciekawniś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 14:47

No jeśli chełpieniem jest stwierdzanie faktów, które jako czytacz wyników sam musisz stwierdzać, to tak robie to. Jeśli obiektywizmem ma być stwierdzenie, że nasi są najlepsi, a wszyscy inni to oszuści i dla tego nas leją to wolę być nieobiektywny. No i powiedz nam ile ci Francuzi zarabiają bo wszystkich to bardzo interesuje, a ostatnio tylko podgrzewasz atmosferę jak Stan Tymiński czarną teczką. Wiem, ale nie powiem. Sam chętnie się dowiem.<br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 16:45

czytam i nadziwic sie nie moge...przyznam sie szczerze ze w Moto GP moim idolem jest Rossi, w Superbikach Spies, w Polsce zaczyna byc nim Dietrich. Nie ukrywam, ze lubi sie najbardziej tych co wygrywaja i robia dobre widowisko. Fajnie ze Polsce zaczynaja jezdzic szybcy zawodnicy. Do tej pory ogladalem zawody tylko w TV, ale teraz kolejnego Poznania juz nie odpuszcze, musze zobaczyc to na zywo ! Nie wiem czemu ciagle najezdzacie na Suzuki Grandys duo, to tak jak by robic to samo na zespoly Yamah w GP i SBK...tylko dlatego ze sa dobrzy i profesjonalnie przygotowani ? A czemu nikt nie krytykuje LW Bogdanki, przeciez tez maja zawodnikow z zagranicy, ktorzy leja naszych, no moze nie az tak widowiskowo, ale jednak !!!<br><hr>#46
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 19:30

Drogi Świderku (przepraszam, że pozwoliłem sobie tak się do Ciebie zwrócić, mam nadzieję że nie weźmiesz mi to za złe). Na WMMP jako kibic jeżdżę od 12 lat i od zawsze z ogromnym zainteresowaniem czytam wszystkie wiadomości, reportaże i komentarze z tym związane. Zawsze podobał mi się Twój punkt widzenia, Twoje -uważam- profesjonalne podejście do tematu i profesjonalne teksty. Ten tekst - który czytałem z przyjemnością - kolejny raz to potwierdził. Nie zapominam o szanownej osobie pana Włodka Kwasa, którego spostrzeżenia też chętnie czytałem. Gratuluję zaangażowania i życzę pomyślności i dalszej wytrwałości. Wszystkim zawodnikom, team-om, menadżerom życzę: powodzenia w startach, ciągłego rozwoju, sportowej ambicji i takiej (tylko!) rywalizacji, zdrowia i pieniędzy. Pozdrawiam :)<br><hr>Jacuszak (wierny kibic z Gorzowa Wlkp.)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 19:37

Wszystkim malkontentom i krytykom pomysłu Jacka Grandysa radzę porównać czasy polskich zawodników nie z czasami sympatycznych Francuzów lecz z czasami chociażby czeskich zawodników. Oni też byli lepsi co widać czarne na białym.<br><hr>Jacuszak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 19:40

Komentatorzy napisał(a):Drogi Świderku (przepraszam, że pozwoliłem sobie tak się do Ciebie zwrócić, mam nadzieję że nie weźmiesz mi to za złe). Na WMMP jako kibic jeżdżę od 12 lat i od zawsze z ogromnym zainteresowaniem czytam wszystkie wiadomości, reportaże i komentarze z tym związane. Zawsze podobał mi się Twój punkt widzenia, Twoje -uważam- profesjonalne podejście do tematu i profesjonalne teksty. Ten tekst - który czytałem z przyjemnością - kolejny raz to potwierdził. Nie zapominam o szanownej osobie pana Włodka Kwasa, którego spostrzeżenia też chętnie czytałem. Gratuluję zaangażowania i życzę pomyślności i dalszej wytrwałości. Wszystkim zawodnikom, team-om, menadżerom życzę: powodzenia w startach, ciągłego rozwoju, sportowej ambicji i takiej (tylko!) rywalizacji, zdrowia i pieniędzy. Pozdrawiam :)<br><hr>Jacuszak (wierny kibic z Gorzowa Wlkp.)<br>
Świderek to mówią wszyscy, ale za taki przedrostek to moje kochanie może ci oczy wydrapać ;-) a tak poważnie dziękuję. <br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/7/2009, 20:35

Komentatorzy napisał(a):Drogi Świderku (przepraszam, że pozwoliłem sobie tak się do Ciebie zwrócić, mam nadzieję że nie weźmiesz mi to za złe). Na WMMP jako kibic jeżdżę od 12 lat i od zawsze z ogromnym zainteresowaniem czytam wszystkie wiadomości, reportaże i komentarze z tym związane. Zawsze podobał mi się Twój punkt widzenia, Twoje -uważam- profesjonalne podejście do tematu i profesjonalne teksty. Ten tekst - który czytałem z przyjemnością - kolejny raz to potwierdził. Nie zapominam o szanownej osobie pana Włodka Kwasa, którego spostrzeżenia też chętnie czytałem. Gratuluję zaangażowania i życzę pomyślności i dalszej wytrwałości. Wszystkim zawodnikom, team-om, menadżerom życzę: powodzenia w startach, ciągłego rozwoju, sportowej ambicji i takiej (tylko!) rywalizacji, zdrowia i pieniędzy. Pozdrawiam :)<br><hr>Jacuszak (wierny kibic z Gorzowa Wlkp.)<br>
Komentatorzy napisał(a):Świderek to mówią wszyscy, ale za taki przedrostek to moje kochanie może ci oczy wydrapać ;-) a tak poważnie dziękuję. <br><hr>Świderek<br>
;-)<br><hr>Jacuszak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê