Bandit 600 Wymiana przewodów zapłonowych
• Strona 1 z 1
Bandit 600 Wymiana przewodów zapłonowych
Witam!
Jest jakis sposób na wymiane przewodów zaplonowych w suzuki Bandit 600 z 2001 r. ??
Pozdrawiam
Jest jakis sposób na wymiane przewodów zaplonowych w suzuki Bandit 600 z 2001 r. ??
Pozdrawiam
- ozzy88
- Świeżak
do bandita kupiłem standardowe BOSH.
Ale był jeden problem - deszcz.
Jak padało motocykl przerywał, kilka minut na stacji i można było jechać dalej.
Musisz je uszczelnić. Ja zakleiłem sylikonem przy cewkach, a przy fajkach użyłem przewodów termokurczliwych. Po tym zabiegu nie miałem już problemów.
Ale był jeden problem - deszcz.
Jak padało motocykl przerywał, kilka minut na stacji i można było jechać dalej.
Musisz je uszczelnić. Ja zakleiłem sylikonem przy cewkach, a przy fajkach użyłem przewodów termokurczliwych. Po tym zabiegu nie miałem już problemów.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Tak najlepiej wydać fortunę a najlepiej nowy motocykl kupić.
Cewka ma taki sam gwint (wystający bolec) jak fajka, niby jak cewkę chcesz uszkodzić ??? Bo nie kumam.
W bandicie połamałem mini zatrzaski przy cewce, ale to był nieistotny fakt. Są kruche jak diabli i w cholerę z nimi.
Kup przewód i je go uszczelnij. Nie ma sensu bawić się w wydawanie kasy na cewki.
Cewka ma taki sam gwint (wystający bolec) jak fajka, niby jak cewkę chcesz uszkodzić ??? Bo nie kumam.
W bandicie połamałem mini zatrzaski przy cewce, ale to był nieistotny fakt. Są kruche jak diabli i w cholerę z nimi.
Kup przewód i je go uszczelnij. Nie ma sensu bawić się w wydawanie kasy na cewki.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości