Yamaha Wr 400 F Czy ktoś wie do czego to służy?
• Strona 1 z 1
Yamaha Wr 400 F Czy ktoś wie do czego to służy?
Witam
chciałbym sie dowiedzieć co to za przewód wychodzący z pokrywy głowicy ( z samej góry silnika) który idzie pod motocykl i wyciekają z niego rożne syfy ( wcześniej jakby olej i niespalona benzyna , teraz jakby mleko ( myslałem ze moze uszczelka pod głowicą ale olej jest czysty a płynu nie ubywa)) . Trochę sie tym nie pokoje bo nie wiem czy tak ma być. pozdrawiam
chciałbym sie dowiedzieć co to za przewód wychodzący z pokrywy głowicy ( z samej góry silnika) który idzie pod motocykl i wyciekają z niego rożne syfy ( wcześniej jakby olej i niespalona benzyna , teraz jakby mleko ( myslałem ze moze uszczelka pod głowicą ale olej jest czysty a płynu nie ubywa)) . Trochę sie tym nie pokoje bo nie wiem czy tak ma być. pozdrawiam
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
Witaj. Białe mleko a raczej kondensat o konsystencji kremu wytwarza sie poprzez niedogrzanie silnika.
Woda która jest zawarta w paliwie i oleju nie wytrąca się z powodu zbyt małej temp. Najczęsciej jest tak gdy odpalasz moto, przjejedziesz sie kilka km i tak co chwila.
Warto to usuwać.
Woda która jest zawarta w paliwie i oleju nie wytrąca się z powodu zbyt małej temp. Najczęsciej jest tak gdy odpalasz moto, przjejedziesz sie kilka km i tak co chwila.
Warto to usuwać.
- MECHA-MOT
- Świeżak
przegonić sprzęta porządnie do normalnej temp. pracy pare(nascie) razy 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości