motogodziny
• Strona 1 z 2 • 1, 2
motogodziny
nie wiem czy to jest dobry dział ale żaden inny mi nie przychodzi na myśl i ma prośbę do moderatora żeby nie blokował mojego wątku czy wie ktoś jak się liczy motogodziny
- sebalam
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
SHVAYA napisał(a):zabijasz czlowieku xD
a jak pojezdzisz 24h to masz 24mth
i tu się mylisz, motogodzin może być maksymalnie 23 i 59 motominut, później to już motodoba. Chyba nie muszę wspominać o motomiesiącu i motoroku?
Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
karolr napisał(a):SHVAYA napisał(a):zabijasz czlowieku xD
i tu się mylisz, motogodzin może być maksymalnie 23 i 59 motominut, później to już motodoba. Chyba nie muszę wspominać o motomiesiącu i motoroku?
a no tak, jest jeszcze motonoc, motosezon, motokwartal itd.
Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250 :D:D
-
SHVAYA - Bywalec
czyli może być, że np śmiagamy teraz motosezon ale przeważnie w motonocy, ale nie wiecej jak 6 motogodzin i 23 motominuty? .. ludzie tym się określa czas pracujących podzespołów...np w pociągach czy samolotach lub niektórych innych maszynach...to że MOTOgodzina, nie znaczy od razu, że to tylko do moto jest...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):ludzie tym się określa czas pracujących podzespołów...np w pociągach czy samolotach lub niektórych innych maszynach...to że MOTOgodzina, nie znaczy od razu, że to tylko do moto jest...
mówisz serio?
Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
Oj chyba jednak tak dokladnie motogodzin sie nie liczy w crosach bo przeciez godzina polowania a godzina "pyrkania" nie sa sobie rowne... Kiedys widzialem licznik mth w jakims ktmie
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
karolr napisał(a):Przemo_rene napisał(a):ludzie tym się określa czas pracujących podzespołów...np w pociągach czy samolotach lub niektórych innych maszynach...to że MOTOgodzina, nie znaczy od razu, że to tylko do moto jest...
mówisz serio?
Serio serio
http://pl.wikipedia.org/wiki/Motogodzina
do zamknięcia i przeniesienia raczej do hydeparku..bo z techniką jazdy nie widzę tu dużo wspólnego
-
no to taki zwiÄ…zek jak pewnej 20 parolatki z 85 letnim dziadkiem...
Idąc tym tokiem myślenia to spytam się czy nowe opony XXXX dadzą mi lepsze możliwości złożeń w winkle- tez w technice jazdy niby...ale pytanie odn. opon, więc mechanika i do przyklejonego "opony"
ps. U mnie jeszcze mija 5ta motogodzina i jeszcze 2 mi zostały i odpalam "fure" spod roboty z hukiem
Idąc tym tokiem myślenia to spytam się czy nowe opony XXXX dadzą mi lepsze możliwości złożeń w winkle- tez w technice jazdy niby...ale pytanie odn. opon, więc mechanika i do przyklejonego "opony"
ps. U mnie jeszcze mija 5ta motogodzina i jeszcze 2 mi zostały i odpalam "fure" spod roboty z hukiem
-
SHVAYA napisał(a):karolr napisał(a):SHVAYA napisał(a):zabijasz czlowieku xD
a no tak, jest jeszcze motonoc, motosezon, motokwartal itd.
HEHEHEHEHEHEHE... no nie wyrobilem juz jak to przeczytalem.
Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
Akurat przy swoim fullcrossie nie mam licznika mth ale mój znajomy ma taki licznik i po ok. 1,5 do 2 godzin zegarowych śmigania na torze wybija mu ok. 5 mth. Liczą się wysokie obroty.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość