Po wyjeździ na góre nie może sie zebrać.....
• Strona 1 z 1
Po wyjeździ na góre nie może sie zebrać.....
Witam, mam coliberka 80cc.... ostatnio mam problem z nim.. a mianowicie gdy jade pod góre to idze te 50 ale gdy już wyjade na nią i jest prosta to skuter zamiast przyspieszać to zwalnia....i podobnie dzieje sie jak jade z góry rozpędzony i na prostej puszcze nieco gaz a potem dodam to go muli i nie moze sie zebrać... Ale wystarczy ze sie zatrzymam i idzie jak rakieta...I dziwne jest to że wystarczy że pojeżdże po prostej z jakieś 15 minut, rozgrzeje go to tego problemu nie ma... Wymieniłem już rolki i kłopot nieco sie poprawił ale nie wiem co dalej. Czekam na wasze odpowiedzi, pozdrawiam forumowiczów...
- sido
- Świeżak
może się zagrzewa, ciągle wysokie obroty słabe chłodzenie i tyle... podjedź pod górkę na otwartej przekładni, zobacz może np sprzęgło się pali... i potem do momentu jak się nie ostudzi to nie trzyma tak mocno
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości