Pęknięte lusterko
• Strona 1 z 1
Pęknięte lusterko
Jak to jest z pękniętym lusterkiem w motocyklu? (przez środek na całej szerokości lustra przebiega to pęknięcie)
Można tak jeździć czy grozi za to mandat no i czy z takim pęknięciem przejdzie maszyna przegląd techniczny?
Można tak jeździć czy grozi za to mandat no i czy z takim pęknięciem przejdzie maszyna przegląd techniczny?
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Nie mozna aczkolwiek ja dostalem tylko slowne upomnienie podczas kontroli
Powiedzieli mi nawet ze szklarz mi moze cos takiego zrobic tanio.. Ech czy oni mysla ze jestem glupi? ;p

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
s_extrem* napisał(a):Nie mozna aczkolwiek ja dostalem tylko slowne upomnienie podczas kontroliPowiedzieli mi nawet ze szklarz mi moze cos takiego zrobic tanio.. Ech czy oni mysla ze jestem glupi? ;p
Pewnie mówiłeś, że myślałeś, że to fabryczne załamanie żeby wyeliminować martwą strefe w lusterku to Cie wzięli za głupa ;p
-
patryk83 - Bywalec
no to ja powiem tak - mam oba pęknięte (taka linia pionowa się zrobiła) i już dwa razy bez problemu przeszło badanie techniczne. władze też nigdy się nie czepiały, a parę razy już zatrzymywali
- Thomsonicus
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Pekniete elementy tj. lusterka, klosze lamp i reflektorow nie powinny przejsc badania technicznego i to, ze jeszcze nikt tego sie nie doczepil to tylko lup szczescia. Jezeli nikt na to nie zwraca uwagi, pomijajac prawo wymienilbym te lusterka dla wlasnego bezpieczenstwa.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości