dam radę zdać prawo jazdy na motor...?
• Strona 1 z 1
dam radę zdać prawo jazdy na motor...?
Jestem dziewczyną i zapisałam się na kurs prawa jazdy na motor. Od lat moją pasją są motory, a jazda sprawia mi nieziemską przyjemność, więc postanowiłam w końcu dopełnić swe marzenie. Jednak "przymierzając się" do motoru szkoleniowego, przekonałam się, iż sięgam tylko połową stóp do podłoża (mam 165 cm wzrostu). Nie miałam jeszcze pierwszej jazdy, ale boję się, czy taki wygląd sprawy nie utrudni mi zdobycia prawka?! Nie chcę rezygnować z marzeń... Możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam
-
sinek1105 - Świeżak
Tak.
Dorób sobie szczudła i będzie git.
Ludzie zeszliśmy z drzew po to żeby na nie wchodzić ?
Dziewczyno będziesz miała pierwszą jazdę to się okaże czy będziesz miała problem z tym czy nie a połowa stopy to nie taki wielki problem.
Dorób sobie szczudła i będzie git.
Ludzie zeszliśmy z drzew po to żeby na nie wchodzić ?
Dziewczyno będziesz miała pierwszą jazdę to się okaże czy będziesz miała problem z tym czy nie a połowa stopy to nie taki wielki problem.
-
patryk83 - Bywalec
Dasz radę, bez paniki. W zeszłym sezonie sprzedałem Suzuki Freewind'a dziewczynie z Krakowa, kupiła go na pierwszy motocykl. Była identycznej postury, jak Ty. Na początku bałem się jej dać zrobić jazdę testową - ale pokazała mi prawo jazdy, wyłożyła całą sumę jako zabezpieczenie, miała już przy sobie kurtkę, kask, buty, spodnie i rękawice (i to nie byle jakie). To był dość wysoki motocykl, a bez problemu sobie dała z nim radę.
BMW F650 Funduro.
-
qadrat - Świeżak
Ja mam tyle samo wzrostu (+ ewentualnie z centymetr podeszwy
) i nie mam żadnego problemu na jazdach (mój motor jest duuużo niższy). Nic się nie martw.

10 IX 2009 zdałam na A! Wiek: 18 lat. Moto: Yamaha Virago 125.
Anything boys can do, girls can do better. ^^
Anything boys can do, girls can do better. ^^
-
Yummy - Świeżak
Re: dam radę zdać prawo jazdy na motor...?
sinek1105 napisał(a):Jestem dziewczyną i zapisałam się na kurs prawa jazdy na motor. Od lat moją pasją są motory, a jazda sprawia mi nieziemską przyjemność, więc postanowiłam w końcu dopełnić swe marzenie. Jednak "przymierzając się" do motoru szkoleniowego, przekonałam się, iż sięgam tylko połową stóp do podłoża (mam 165 cm wzrostu). Nie miałam jeszcze pierwszej jazdy, ale boję się, czy taki wygląd sprawy nie utrudni mi zdobycia prawka?! Nie chcę rezygnować z marzeń... Możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam
Moja czarna kula mówi mi, że nie dasz rady... buahaha
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
stonetown napisał(a):Nie dasz rady. Do garów!!!
Jedyny trafiony post w tym temacie, w którym i tak nie wiem o co chodzi.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):stonetown napisał(a):Nie dasz rady. Do garów!!!
Jedyny trafiony post w tym temacie, w którym i tak nie wiem o co chodzi.
Nie przesadzaj, mój post mówił to samo!!

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1