z całkiem innej bajki
Temat przewodni jest juz w mojej dwunastnicy, rano pewnie bedzie juz na konicu swojej drogi.
Zdrówka i równiez kolorowych
Zdrówka i równiez kolorowych

<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Leitho napisał(a):pomijajac mysl przewodnia tematu, to nie sadzicie ze to jest zajebiste? kazdy sie rzucil jak pies na kielbase, kiedys posrod pseudo-neo motorzystow pojawia sie PRAWDZIWA kobieta i prosi o pomoc, az lezka sie kreci w oku
ani-ka a Tobie tak szczerze to zycze powodzenia
Oj nie skumałeś żartu...

-
YZF R1 - Moderator
Ej... wytlumacz mi on do ciebie poidbil z jakims teksciorem ty go zlalaas a teraz go szukasz? masz rozdwojenie jazni?
PS. I co to jest za zachowanie ktore sie tak odziwo spdobalo Tobie to bedzie dla nas dobra rada wiec zdradz szczegoly to wykorzystamy je w przyszlosci
PS. I co to jest za zachowanie ktore sie tak odziwo spdobalo Tobie to bedzie dla nas dobra rada wiec zdradz szczegoly to wykorzystamy je w przyszlosci

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Eh.... szkoda gadać 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
SzpiceR napisał(a):Ej... wytlumacz mi on do ciebie poidbil z jakims teksciorem ty go zlalaas a teraz go szukasz? masz rozdwojenie jazni?
chyba mam

a szukam go bo nie umiem siedzieć bezczynnie jak czegoś chcę
Dawno nikt nie zapadł mi w pamięć tak jak on.
- ani-ka
- Świeżak
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
maciek.046 - Bywalec
tak ;p polewka ;p az wstyd za ludzi z Łodzi ;p
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
A moze to był dr.House?On tez ma moto...ale nie,nie biale i on raczej mily by nie byl... dupa.Szukaj dalej xD
PS:Juz 2 do spr mniej,zawsze łatwiej
PS:Juz 2 do spr mniej,zawsze łatwiej

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Nie wiem dlaczego tak po kimś ciśnienie, można żartować z kimś a nie z kogoś(a już na pewno nie z dziewczyn, one tu są jak dinozaury).
Nie wiem czy już piszecie te ugryźliwe żarty tylko po to żeby ponabijać sobie postów.
Nie wiem czy już piszecie te ugryźliwe żarty tylko po to żeby ponabijać sobie postów.
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Kedar-88 napisał(a):Nie wiem dlaczego tak po kimś ciśnienie, można żartować z kimś a nie z kogoś(a już na pewno nie z dziewczyn, one tu są jak dinozaury).
mam podobne zdanie...

-
YZF R1 - Moderator