Zobacz wÄ…tek - Wypadek w Piotrkowie
NAS Analytics TAG

Wypadek w Piotrkowie

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Wypadek w Piotrkowie

Postprzez piotrek110187 » 20/12/2006, 10:01

Jakis czas temu ktos pytal na tym forum (ponad miesiac temu) czy ktos cos wie o wypadku w piotrkowie trybunalskim... Wtedy nic nie wiedzialem... Teraz juz wiem.. Nie chce mi sie szukac tamtego tematu wiec zalozylem nowy.. Chlopak jechal na Suzi GS , wyjechal mu dziadek jakims tico.
Motocyklista byl poczatkujacy.. Troche szybko jechal, do dzisiaj lezy w szpitalu.. Mozliwe ze go odwiedze zaraz po swietach.., nie znam go ale pochodze z piotrkowa i bede tam za okolo tydzien.. Przekaze pozdrowienia od calego forum.. Jak sie dowiem jak sie czuje itd to dam znac.. pozdrawiam..

wpadnijcie na www.forum.swiatmotocykli.info

wesolych swiat
piotrek110187
Świeżak

Postprzez kulfon na kawasaki » 20/12/2006, 11:41

Nie chce mówić że jestem idealnym kierowcom, i jeżdze też samochodem ale takich "dziadków' w tico jest coraz więcej. POZDROWIENIA dla chopaka Na GS (szybko zdrowiej)

Byle do wiosny
kulfon na kawasaki
Świeżak

Postprzez Å»YTNIA SQUAD PIOTRKÓW » 20/12/2006, 22:59

Ode mnie też pozdrów :wink: a jak bedziesz dokładniej wiedział gdzie leży to napisz
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości

na górê