jak sprawdzi znizki na OC
• Strona 1 z 1
jak sprawdzi znizki na OC
Witam,
pytanko jak w temacie..... jak mozna sprawdzic ile procent znizek mi przysluguje?
do tej pory zawsze bylem jako wspolwlascicel samochodow i mialem znizki taty 60%, teraz chce zarejestrowac moto na siebie bez taty ale nie wiem jak sprawdzic ile znizek mi przysluguje
pytanko jak w temacie..... jak mozna sprawdzic ile procent znizek mi przysluguje?
do tej pory zawsze bylem jako wspolwlascicel samochodow i mialem znizki taty 60%, teraz chce zarejestrowac moto na siebie bez taty ale nie wiem jak sprawdzic ile znizek mi przysluguje

- tarantura13
- Świeżak
Nie wiem ile procent zniżek Ci przysługuje, najlepiej iść do ubezpieczalni i sie spytać. Napewno warto zarejestrować moto na siebie ponieważ bd Ci leciały zniżki, a poza tym w razie np wypadku stłuczki (czego Ci nie życze) jest to wyłacznie Twój problem a nie ojca. Według mnie lepiej zapłacić za ubezpieczenie te 100 zł więcej ale mieć na siebie.
-
adam_89 - Stały bywalec
A co my wróżki jesteśmy? Nie lepiej posadzić d*pę na sprzęta i przejechac sie do pierwszego lepszego agenta ubezpieczeniowego? Każda firma nalicza zniżki na swój sposób więc nie ma konkretnej odpowiedzi.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
adam_89 tez mialem ostatnio taki problem !mialem motorower 7 lat w na siebie! pozniej samochod 4 lata w roznych ubezpieczalniach figurowałem jako współwłaściciel!kupiłem moto i chciałem te wszystkie zniżki mieć !udałem sie do agencji ubezpieczeniowej gdzie pani sama po sprawdzała sobie moje zniżki o ile z PZU nie było problemu telefonicznie ja po informowali o tyle z alienzem i hdi byl troszke problem bo oni to wysyłają poczta i było trzeba czekać
ale tym sposobem mam 60 % zniżek
na końcu kupiłem pani kawe za fatyge bo troche Jej to zajeło
zależy w ilu firmach ten samochód miałeś jak w jednej to nie powinno być problemu idziesz do ubezpieczyciela a on sie reszta powinien zająć i sprawdzić ilość zniżek jesli zalezy mu na kliencie

-
reeich - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości