zx9r opinie
• Strona 1 z 1
Nie miałem awarii, nic Ci nie napisze bo modele 98-99 jak pisałem są zupełnie inne. Jak do tej pory nie narzekam, tylko teraz jak postała miesiąc w piwnicy nie chce odpalić
. Większość Panów tutaj z forum nie poleca zx9r jak do tej pory wyczytałem
.

Speed kills, so you are looking for a dead man.
--==Kawasaki ZX9R==--
--==Kawasaki ZX9R==--
-
TTomas - Świeżak
-
BarthezzR6 - Świeżak
a ja właśnie słyszałem że w 98-99 warto kupic, następne roczniki 00-01 miały problem z wahaczem i dośc duża częśc osób odradzała roczniki 00-01. Wkurza mnie gdy ktoś piszę "kawasaki to padaki", miałem już tej marki 3 motocykle i nigdy nie było z nimi problemu. A w większości wypowiadają się osoby które nie mają jakiegokolwiek pojęcia o tej marce.
Więc nie słuchajcie bredni w stylu pękające ramy w 9 czy inne bzdety, wszystko zależy w jakim stanie kupisz motocykl.
Więc nie słuchajcie bredni w stylu pękające ramy w 9 czy inne bzdety, wszystko zależy w jakim stanie kupisz motocykl.
chwilowa depresja z powodu braku 2oo
-
Prof - Świeżak
WItam!!!
Ja od roku smigam ZX9R z 99r. W tej chwili ma jakies 13tysiecy mil na budziku. Sprowadziłęm ja sobie z anglii i bardzo sobie chwale. To moj pierwszy "ścigacz" wczesniej jezdzilem bardziej turystycznymi maszynami ale taki eksperyment był bardzo fajny. Byłem nim nad morzem i w górach. Teraz planuje sie przesiasc na cos bardziej turystycznego (Varadero, TDM) Jak interesuje Cie moja śliczna 9-tka to odezwij sie na gg 1508525 lub maila okii@o2.pl przesle ci fotki.
Pozdrawiam
Ja od roku smigam ZX9R z 99r. W tej chwili ma jakies 13tysiecy mil na budziku. Sprowadziłęm ja sobie z anglii i bardzo sobie chwale. To moj pierwszy "ścigacz" wczesniej jezdzilem bardziej turystycznymi maszynami ale taki eksperyment był bardzo fajny. Byłem nim nad morzem i w górach. Teraz planuje sie przesiasc na cos bardziej turystycznego (Varadero, TDM) Jak interesuje Cie moja śliczna 9-tka to odezwij sie na gg 1508525 lub maila okii@o2.pl przesle ci fotki.
Pozdrawiam
- OKii
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości