Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocyklista ginie w zderzeniu z...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocyklista ginie w zderzeniu z...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2009, 22:45

Komentatorzy napisał(a):Tak sobie siedzę i czytam, i cholera mnie szczela jak czytam "wydumane" (a może "nie wydumane") sądy nad Igorem, nad jego rodzicami.....(nawet ocenia sie profesję ojca chłopaka!!!) Znałam tego chłopaka osobiście, znałam jego pasję i miłość do motocykli. Widzialam nieraz jak jeździł i wiem, że to nie był "szczyl", że nie miał motocykla od miesiąca, i że to nie był jego pierwszy motocykl. Igor w tym roku skończyłby 17 lat, pierwszego ścigacza miał rok temu "szejsetkę". I śmiem twierdzić, że posiadał umiejętności naprawdę dobrego motocyklisty. Powiem szczerze jak to mówi mój mąż (też motocyklista) "musiał zapierdalać" ten oststni raz. Niestety, zabrakło mu chyba wyobraźni. Ja nigdy nie piszę postów, komentarzy itp.( teraz mnie naprawdę ruszyło) więc zanim zaczniecie wieszać przysłowiowe psy na nim i jego rodzinie - pomyście, że ten wypadek to tragedia kilku rodzin - rodziców, rodzeństwa Igora jak i ludzi z Seicenciaka. I nie stawiajmy sie w roli Boga - Sędzi, bo każdy z nas popełnia miejsze i większe błędy w życiu. "A kto jest bez winy - ten niech pierwszy rzuci kamień........"
Życzę wszystkim i sobie więcej wyobrażni....i szerokiej drogi.<br><hr>Marti<br>
Komentatorzy napisał(a):po czym mozesz stwierdzać to,że był doswiadczonym motocyklistą? po tym,że jezdził od roku? bo tak naprawde tyle jezdził... doświadczenie buduje sie na latach na tysiącach zrobionych kilometrów.. rest in peace<br><hr>eres<br>
Czy wyczytałeś w moim poście zwrot "doświadczony motocyklista"..???.....bo ja nie.... napisałam, że był "dobrym motocyklistą"
- a to jest różnica.... Zresztą tak się właśnie dzieje, komentujecie...a sami nie bardzo wiecie co... A tak na marginesie i Ci doświadczeni też niestety giną mimo lat i zrobinych kilometrów....niestety.... <br><hr>Marti
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/10/2009, 21:39

Komentatorzy napisał(a):Motocykliści powinni przestać jeździć po drogach!!<br><hr>OoO<br>
To że jakiś dzieciak miał się za ważnego i skończyło się jak skończyło to nie znaczy ze reszta motocyklistów ma cierpieć za jednego nierozsądnego....<br><hr>Gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê