[Porady dla motocyklistów] Obsługa motocykla
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jak niewygodny ? ja mam kawaksaki en 500 c od 2 miesiecy jest to mój pierwszy motor, jest zajebisty, przejechalam juz nim ponad 500 km i jest super wygodny nisko sie siedzi i super nadaje sie na pierwszy motocykl bo wyglada i pracuje świetnie.<br><hr>motocyklistkaKomentatorzy napisał(a):Mam zamiar kupić motor kawasaki en 500 - chciałem się dowiedzieć od użytkowników takich motorów czy to jest dobry wybór.Jestem w średnim wieku nie pociąga mnie prędkość a spokojna jazda we dwoje.<br><hr>zbyszek1210<br>Komentatorzy napisał(a):Po ponad 20 latach postanowiłem przypomnieć sobie młode czasy(mam 50tkę)i kupiłem sobie kawasaki en500,rocznik 95 o przebiegu 33tys.km.Dobrze się prowadzi i jeździ się wygodnie.
Na razie najdłuższa trasa to 180km.,sprawował się bez zarzutu.
Nie wiem jak jazda z plecakiem bo wolę sam.<br><hr>mirko_w<br>Komentatorzy napisał(a):witam ,mialem taki sprzęt( rocznik 95 i przebiek tez około 30tyś) i powiem szczerze ze nie dokonca jest to spokojna maszyna .Jeśli chodzi o jazdę to nie nadaje się na trasy powyzej 70-100km bo poprostu jest niewygodny .<br><hr>pawelek23<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak niewygodny ? ja mam kawaksaki en 500 c od 2 miesiecy jest to mój pierwszy motor, jest zajebisty, przejechalam juz nim ponad 500 km i jest super wygodny nisko sie siedzi i super nadaje sie na pierwszy motocykl bo wyglada i pracuje świetnie.<br><hr>motocyklistkaKomentatorzy napisał(a):Mam zamiar kupić motor kawasaki en 500 - chciałem się dowiedzieć od użytkowników takich motorów czy to jest dobry wybór.Jestem w średnim wieku nie pociąga mnie prędkość a spokojna jazda we dwoje.<br><hr>zbyszek1210<br>Komentatorzy napisał(a):Po ponad 20 latach postanowiłem przypomnieć sobie młode czasy(mam 50tkę)i kupiłem sobie kawasaki en500,rocznik 95 o przebiegu 33tys.km.Dobrze się prowadzi i jeździ się wygodnie.
Na razie najdłuższa trasa to 180km.,sprawował się bez zarzutu.
Nie wiem jak jazda z plecakiem bo wolę sam.<br><hr>mirko_w<br>Komentatorzy napisał(a):witam ,mialem taki sprzęt( rocznik 95 i przebiek tez około 30tyś) i powiem szczerze ze nie dokonca jest to spokojna maszyna .Jeśli chodzi o jazdę to nie nadaje się na trasy powyzej 70-100km bo poprostu jest niewygodny .<br><hr>pawelek23<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witajcie!
Chcę kupić motocykl i podobaja mi się Hondy Shadow oraz Magna (roczniki 86 - 87) oraz kawasaki vulcan. Proszę napiszcie co sądzicie o tych maszynach, jak z ich awaryjnością?<br><hr>wolnemiasto
Chcę kupić motocykl i podobaja mi się Hondy Shadow oraz Magna (roczniki 86 - 87) oraz kawasaki vulcan. Proszę napiszcie co sądzicie o tych maszynach, jak z ich awaryjnością?<br><hr>wolnemiasto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Ja polecam ci Kawasaki Vulcan 800 . Jest to bardzo zwinny , lekki motocykl. Idealny do kursowania po mieście . Jest bardzo zwrotny . Jest też dobry na dalsze trasy . Mało pali . Można go bardzo ładnie polecać ... za 10 000 tyś. można kupić już bardzo dobry egzemplarz. Polecam i Pozdrawiam ...Komentatorzy napisał(a):witajcie!
Chcę kupić motocykl i podobaja mi się Hondy Shadow oraz Magna (roczniki 86 - 87) oraz kawasaki vulcan. Proszę napiszcie co sądzicie o tych maszynach, jak z ich awaryjnością?<br><hr>wolnemiasto<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, na poczatku sezonu zakupilem Honde CBF 600 NA i od tego czasu do smarowania łancucha uzywam spreju Castrola ale jest on dosc drogi, czy polecacie jakies tansze spreje ? z gory dzieki za info<br><hr>Forest
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, ja mam do sprzedania Kawasaki en 500. arla64@wp.pl<br><hr>ArlettaKomentatorzy napisał(a):Mam zamiar kupić motor kawasaki en 500 - chciałem się dowiedzieć od użytkowników takich motorów czy to jest dobry wybór.Jestem w średnim wieku nie pociąga mnie prędkość a spokojna jazda we dwoje.<br><hr>zbyszek1210<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Witam, ja mam do sprzedania Kawasaki en 500. arla64@wp.pl<br><hr>ArlettaKomentatorzy napisał(a):Mam zamiar kupić motor kawasaki en 500 - chciałem się dowiedzieć od użytkowników takich motorów czy to jest dobry wybór.Jestem w średnim wieku nie pociąga mnie prędkość a spokojna jazda we dwoje.<br><hr>zbyszek1210<br>
Witam
prawie trzy lata po ... niezły wykop

Pozdrawiam
Wszystko jest trudne... nim, stanie siÄ™ proste
FZS 1000

FZS 1000
-
krzall - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości