Aprilia Pegaso - gdzie serwis w Wawie ?
• Strona 1 z 1
Aprilia Pegaso - gdzie serwis w Wawie ?
Kupiłem Aprilia Pegaso '97 i potrzebuje dobrego serwisu w Warszawie. Chce zeby mi wszystko UCZCIWIE sprawdzono, wymieniono co trzeba wymienic, wyczyszczono co trzeba wyczyscic, wyregulowac itd. Poprostu przygotowac motocykl do bezpiecznego poruszania sie
A ztego co słyszałem z Pegaso i jego Rotaxem trzeba miec doswiadczenie jak postepowac, wiec zaleazy mi na kims kto na pewno bedzie wiedzial co robi.
Bede wdzieczny za propozycje...

Bede wdzieczny za propozycje...
- Juniorohw
- Świeżak
Nie wstąpił do nich ale napisał maila. Odpisali, no i niestety nie pokierowano mnie do nikogo ?!?!?!
Więc ponawiam prośbe: gdzie zaprowadzic moj motor w Wawie i miec pewnośc ze bedzie to fachowa i profesjonalna osoba ?
Więc ponawiam prośbe: gdzie zaprowadzic moj motor w Wawie i miec pewnośc ze bedzie to fachowa i profesjonalna osoba ?
- Juniorohw
- Świeżak
A jednak okazało sie, że na kabatach mają serwis, zajechałem i zapytałem, a w meilu co innego
Ale już zrobiłem co miałem zrobić w motowaldi w Radości. Nie potrafie do konca wyrazic swojej opini gdyż była to moja ppierwsza wizyta u mechanika motocyklowego wiec nie mam porównania
Pozdro.

- Juniorohw
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości