suzuki rm 125
• Strona 1 z 2 • 1, 2
suzuki rm 125
dobra. no to tak o. witam. mam problem. moglby mi ktos opisac jak wygladaja koszty utrzymania suzuki rm 125 w wersji supermoto. bedzie jezdzony po ulicach. jest taki na allegro (suzuki rm 125/50). prosze nie usuwac tematu.. nie znalazlem o tym motorze w wersji supermoto zadnego tematu, a linka zadnego juz nie ma 

Hello
- Patyczakross
- Świeżak
ja bym nie brał fulla na ulice to najgorsze zarzynanie silnika. juz od zawodnika moto bedzie w lepszym stanie
wiadomo fajna frajda po ulicy ale full nie jest stworzony na ulice tylko w teren gdzie sie operuje nieustannie gazem
lepiej kup sobie mocne enduro takie moje zdanie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):ja bym nie brał fulla na ulice to najgorsze zarzynanie silnika. juz od zawodnika moto bedzie w lepszym staniewiadomo fajna frajda po ulicy ale full nie jest stworzony na ulice tylko w teren gdzie sie operuje nieustannie gazem
lepiej kup sobie mocne enduro takie moje zdanie
Pewnie. Tez tak pomyślałem. Gość zakłada szosówy i mierzy się z kolegami z 600tek w "streecie". Wiecznie przeganiany męczy moto

-
skidmarks - Stały bywalec
ale jakim cudem zarejestrował full krosa??!! toż to ani homologacji nie ma ani papierów, od czego tam rama w takim razie siedzi??
zanim wsiądziesz musiał bys już remont robic ;p tak by Ci to szybko się zużywało i pomysl sobie ile to pali
wyczytalem gdzies tam że i 12l potrafi łyknąc
zanim wsiądziesz musiał bys już remont robic ;p tak by Ci to szybko się zużywało i pomysl sobie ile to pali

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
kazdy motor pali
nie mówiąc o 2T
jezeli chodziło by o kupno enduro to wtedy mozna sie zastanawiac nad moto które mniej pali a tu moto w teren wiec spalania nie bierze sie tak pod uwage bo i tak pali i tak
i jakos nie wierze że moto tyle spali
nie 4t. a co do rejestracji podobno jezeli sie kupi moto rejestrowany w Angli to łatwiej o rej w PL. bo tam sie full crossy rejestruje ale do jazdy dziennej. a jak nie tak to przecież ktos kto miał kase mógł homologacje zrobic. przerobic moto homologacje wykupic <bo to sie chyba wykupuje> i sie rejestruje jako samoróbka tak słyszałem
P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
montujesz wszystkie potrzebne rzeczy do homologacji.. idziesz na przeglad.. wystawiaja ci fakture czy cos.. idziesz do urzedu.. rejestrujesz
a moze mi ktos powiedziec co ile bym musial zmieniac np tlok czy cos? a paliwa moze zrec nawet 10l 

Hello
- Patyczakross
- Świeżak
tłok codziennie
a tak serio ja juz pisałem nie bardzo sie opłaca takie cosie kupowac. bo w terenie jest inna jazda niz po ulicy. w terenie gazem dozujesz przez to tłok wytrzymuje te swoje 30 motogodzin podręcznikowo. a na asfalcie wypad za miasto 10 km v maxem skraca żywotność tłoka kilkakrotnie nie dość że nie ma takiego smarowania jak podczas jazdy w terenie to ogulnie moto sie męczy. ja swoją 250 po ulicy nie smigam bo mi jest niewygodnie puki zapinam biegi fajnie
ale gdy juz jade v maxem silnik wyje obroty to juz nieciekawie
co do spalania to 10 litrów to ci na pewno zeżre przy katowaniu moto
pyzatym moim zdaniem tam silnik gorzej zjechany od ulicy niz sie zajeżdża silniki w terenie bo nie wierze że ktos tym "pyrkał" wcześniej 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
fulla na ulicę....Patyczakross nie rób tego, zastanawiam się jak Ty zniesiesz odgłos zarzynanego silnika. Koledzy już pisali, że to inna jazda, operowanie gazem itd. Odpowiadając na pyt. to wiem, że tłoków się nawymieniasz, nawymieniasz.... ale jak chcesz. Pozdr.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
- Patyczakross
- Świeżak
exc juz lepiej bo to moto bardziej przystosowane na ulice niz jakis full cross na lewo zarejestrowany
P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Patyczakross
- Świeżak
exc nie ma tyle
nie wiem czy RM ma tyle.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Patyczakross
- Świeżak
tylko tak piszÄ… na allegro
full ma 45 koni jak jest nowka z salonu 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
z tym sie zgodze na sport częsciach mozna uzyskac te 45 koników
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
dorzuc sportowe sprzęgło, i złotą głowicę, kompletny układ sportowy wydechowy no i naklejki śmigacz.pl
chłopie jak byś jeździł fullem po ulicy remont raz w tyg o wartosci około 1500zł tak więc nie wiem czy by Ci się to kalkulowało po 1
a po 2 nie zesraj sie z wrażenie że to ma 45km i na motorower... dla mnie jesteś dzieckiem neo które myśli że jak kupi potwora 45konnego to jest fajne
mało żyjesz na tym swiecie chyba albo masz za duży nadmiar kasy....
chłopie jak byś jeździł fullem po ulicy remont raz w tyg o wartosci około 1500zł tak więc nie wiem czy by Ci się to kalkulowało po 1
a po 2 nie zesraj sie z wrażenie że to ma 45km i na motorower... dla mnie jesteś dzieckiem neo które myśli że jak kupi potwora 45konnego to jest fajne
mało żyjesz na tym swiecie chyba albo masz za duży nadmiar kasy....
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości