125 naked
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
125 naked wcale smiesznie nie wyglada,wrecz zajebiscie.Pozatym z nakedów 125 sa jeszcze m.in sachs xtc naked,mz rt 125 (silnik nie do zajebania),derbi mulchacen cafe.
Jeździlem Tuono 125-powiem tyle: ma piekne odejscie,prowadzenie i heble,do tego wyglad miodzio.Naprawde juz powazna maszynka,super sie nia jeździ,naprawde polecam
Jeżeli mialbym wybierac to tylko dwa modele pod uwage bym bral: Tuono i Derbi mulchacena.Zalezy czy wolisz 4T czy 2T
Jeździlem Tuono 125-powiem tyle: ma piekne odejscie,prowadzenie i heble,do tego wyglad miodzio.Naprawde juz powazna maszynka,super sie nia jeździ,naprawde polecam

Jeżeli mialbym wybierac to tylko dwa modele pod uwage bym bral: Tuono i Derbi mulchacena.Zalezy czy wolisz 4T czy 2T

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
ja bym pomyslal dwa razy...z jednej strony nakedy mozna fajnie odpicowac i fajnie wygladaja,a z drugiej strony przy ewentualnej sprzedazy bedzie wygladalo jakby sie Bog wie co z motocyklem dzialo...bardzo czesto ludzie ktorzy robia nakedy maja motocykl po slizgu kupiony za male pieniadze a plastiki sa zwyczajnie polamane...przykre ale prawdziwe...
kiedys Honda NSR->aktualnie Honda Hornet
-
Ltcrx - Świeżak
macello napisał(a):O dziwo, nie 600tki czy litry, ale moja Planetka przyciągnęła najwięcej gapiówInni motocykliści też byli zdumieni
Pewnie średnia wieku na tym zlocie to 15 lat. he he
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Harry16 napisał(a):Tuono to jest poprostu RS z "prostą" kierownicą, do nakeda to temu jeszcze sporo brakuje.
Masz racje,poza szersza kierownica,inna przednia owiewka,siedzeniem pasazera,bocznymi plastikami,tylnim amortyzatorem i jeszcze paroma drobiazgami niczym sie nie rózni.Pozatym tuono mialy silniki chyba z wersji GS.
Ale do nekeda mu brakuje tylko tyle,ze ma przednia,mala,owiewke....
A co do cbf,nie jedzie,******* (słabo) hamuje,i nawet nie wyglada,to nawet nie jest.Bebnowy hamulec z tylu w moto z 2009 r? wtf?!
Uważaj na pisownię bo ostatnio często wymykają Ci się wulgarne słowa. Landryss
-
C-bool napisał(a):macello napisał(a):O dziwo, nie 600tki czy litry, ale moja Planetka przyciągnęła najwięcej gapiówInni motocykliści też byli zdumieni
Pewnie średnia wieku na tym zlocie to 15 lat. he he
No wiem, że w twoim przypadku tak może byc , ze jakiś ciemny 15 latek spu**cza się na twojego GSa

-
macello - Świeżak
macello napisał(a):No wiem, że w twoim przypadku tak może byc , ze jakiś ciemny 15 latek spu**cza się na twojego GSa
Widzę, że nie umiesz normalnie dyskutować, tylko zaraz lecą obraźliwe teksty. Nie będę się zniżał do tego poziomu.
btw. nie sądzę, żeby ktoś na jakiejś R6 czy innym Gixerze napalał się na komarka, może jeszcze chciał się przejechać

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ku twojemu możliwemu ździwienu objechałem min. dwa GSy... GS 550 i GS 500.... No ale to tylko komarek..... wielki człeniu na wysokim poziomie.... lol
Chyba nie wiesz o co chodzi we włoskich maszynach.... Na pierwszy ogień nie idą osiągi.... Idze jej dusza, jej wygląd.... To się liczy... Włoskie motocykle się kocha.... Oczywiście śmiesznym stwierzedniem by było, że taka Cagiva Planet jest super cool itp najlepsza.... Chodzi mi teraz o Moto Guzzi, Ducati itp.... te moto kupuje się z sercem, a nie z głową....
Największą uwagę powodowało: oryginalnośc, wygląd oraz nazwa mojego moto....
To tak jakbyś śmiał się, że wszyscy właściciele Passatów i Golfów po 130 i więcej koni spoglądali z zaciekawieniem, na jakieś znacznie słabsze, ale rzadko występujące auto.... Passatów i Golfów jest full.... Może i są dobre.... Ale to nuuuuuda....
Sorry za Off Topic
Chyba nie wiesz o co chodzi we włoskich maszynach.... Na pierwszy ogień nie idą osiągi.... Idze jej dusza, jej wygląd.... To się liczy... Włoskie motocykle się kocha.... Oczywiście śmiesznym stwierzedniem by było, że taka Cagiva Planet jest super cool itp najlepsza.... Chodzi mi teraz o Moto Guzzi, Ducati itp.... te moto kupuje się z sercem, a nie z głową....
Największą uwagę powodowało: oryginalnośc, wygląd oraz nazwa mojego moto....
To tak jakbyś śmiał się, że wszyscy właściciele Passatów i Golfów po 130 i więcej koni spoglądali z zaciekawieniem, na jakieś znacznie słabsze, ale rzadko występujące auto.... Passatów i Golfów jest full.... Może i są dobre.... Ale to nuuuuuda....
Sorry za Off Topic
-
macello - Świeżak
Widze że kolega Koval nie rozumie pojęcia "naked". Naked ma być bez zbednego plastiku i dlatego nazwiemy tak CB, GS, XJ, Monstera itp a nie całą obudowaną Tuono. O róznicach między tym a RS nie ma co dyskutować bo to nie ten temat.
C-bool ty pierwszy zaatakowałęś Macello. Spokojnie panowie, ja popieram Macello, mmm... Włochy
C-bool ty pierwszy zaatakowałęś Macello. Spokojnie panowie, ja popieram Macello, mmm... Włochy

- Harry16
- Świeżak
tylko jak cos jeb+ie we wlochu to naprawa raczej nie jest tania i ciezko o czesci i trudniej sprzedac, bo trzeba trafic na takiego fana jakim sie jest..
jakos malo realne, zeby ktos na 600/1000 ogladal 125 chyba, ze wczesniej nia jezdzil i chcial powspominac
jakos malo realne, zeby ktos na 600/1000 ogladal 125 chyba, ze wczesniej nia jezdzil i chcial powspominac
- talta
- Mieszkaniec forum
Harry16 napisał(a):Widze że kolega Koval nie rozumie pojęcia "naked". Naked ma być bez zbednego plastiku i dlatego nazwiemy tak CB, GS, XJ, Monstera itp a nie całą obudowaną Tuono. O róznicach między tym a RS nie ma co dyskutować bo to nie ten temat.
Oj czlowieku,szkoda mi dyskutowac z toba,jak naked wyglada wiem doskonale.Ale z tych co zostaly tu wymienione-tuono i tak jest godna polecenia.Fakt,ma jedna owiewke i jest to bardzej moto sportowo turystyczne niz typowy naked,ale np pozycja jest typowo jak na golasie.
Zreszta,koledze chodzilo o gole 125,ale moze i tuono rozwazy?
-
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości