problem z odpalenie...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
problem z odpalenie...
witam mam maly problem mam skuter chinski i nie moge go odpalic do tej pory chodzij zaje..... nagle zgasl i juz nie chce odpalic;/;/;/ czy mogly by pojsc pierscienie??? wogole nie ma kompresji a ni nie pomuje wogole z gory dzieki za pomoc pozdrawiam i czekam na jakies info;)
Zmień nazwę tematu bo zamiast odpowiedzi dostaniesz warna. Landryss[/quote]
Zmień nazwę tematu bo zamiast odpowiedzi dostaniesz warna. Landryss[/quote]

- bobcio89
- Świeżak
a zobcz czy masz benzyne bo kiedyÅ› 10 minut prubowalem i nic
zobacz może akumulator (a benzyna to mi spalił za dużo w krótkim czasie dlatego na początku nie patrzałem więc nie patrzcie na mnie jak na debila
)

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
- Marcin_dudek3
- Świeżak
ja akurat sprawdzam inaczej pierscienie....wyciagam cylinder zdejmuje gorny pierscien wsadzam go do cylindra przerwa do gory i ukladam go tak jak lezy tlok jesli przerwa na pierscieni ma oklo milimetr i ponad to do wymiany pierscienie jezlei tlok jest poprzepalany na brazowo llub sa na nim rysy tlok do wymiany jezeli cylek ma rysy to cala gora do wymiany to chyba oczywiste...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
jezeli cos ustawiac to tylko rozrzad i zawory ale o banalnie proste.tlok ustawiasz na sama gore potem rozrzad ustawiasz tak alby mniejsze dziurki pokrywaly sie ze scianka od glowicy a duza dziorka zeby byla rownloegla to tej scianki od glowicy skrecasz wszystkoi potem tylko luzy na zaworach.musza byc wyczuwalne pod palcami...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości