Kurtka damska do 600zł - kobietki pomóżcie!
• Strona 1 z 1
Kurtka damska do 600zł - kobietki pomóżcie!
Moja żona chce kupic kurtkę na motor, ale jak każda kobieta ma wielki problem. Wybór jest spory a ona szczupła, dlatego chce mieć kurtkę w której wyglądała by szczupło nie chce aby kurtka była szeroka w ramionach i łokciach poprzez ochraniacze i krój (ja jej mówie że droga to nie rewia mody ale ona sie uparła
). tak więc prosze o pomoc!

-
13b - Świeżak
Re: Kurtka damska do 600zł - kobietki pomóżcie!
13b napisał(a): dlatego chce mieć kurtkę w której wyglądała by szczupło nie chce aby kurtka była szeroka w ramionach i łokciach poprzez ochraniacze i krój (ja jej mówie że droga to nie rewia mody ale ona sie uparła![]()
Lepiej ja przekonaj, wbij jej do glowy, ze ochraniacze to wazna kwestia ubioru na moto. Jak chce z Toba jezdzic, to niech sobie sprawi odpowiednia katane bez wzgledu na to, czy ja poszerza tu i owdzie, czy tez nie.
Damska linie, w miare nie poszerzajaca ma ICON (osobiscie nie mam, ale widzialam na zlocie jedna dziewczyne w bialej skorzanej...). Tylko nie wiem, czy cenowo sie zmiescisz, bo ta firma do tanich nie nalezy.
Ja mam RST (przedzial cenowy dla Ciebie), tyle ze mam ochraniacze i troszke poszerza

Warto tez jezdzic na bazary moto, tam jest pelno kurtek, zawsze mozna przymierzyc i wybrac cos dla siebie.
Pzdr dla zony

Albo cos takiego
http://www.allegro.pl/item654989105_kurtka_modeka_marbecca_lady_salon_tychy_raty.html (otwórz link)
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
modeka mona lady albo marbecca lady jeszcze buse ma jakiś model damski carrara rozmiarówka o ile dobrze pamiętam zaczyan sie od 34 więc na większość szczupłych Pań pasuje jak ulał, a jak żonka ma jeszcze jakieś błyskotliwe wagi to przekaż jej że jazda na moto to nie rewia mody, a ochraniacze są po to by osłonić podczas wypadku miejsca najbardziej narażone na otarcia
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Re: Kurtka damska do 600zł - kobietki pomóżcie!
13b napisał(a):Moja żona chce kupic kurtkę na motor, ale jak każda kobieta ma wielki problem. Wybór jest spory a ona szczupła, dlatego chce mieć kurtkę w której wyglądała by szczupło nie chce aby kurtka była szeroka w ramionach i łokciach poprzez ochraniacze i krój (ja jej mówie że droga to nie rewia mody ale ona sie uparła). tak więc prosze o pomoc!
Buse Carrara - kurteczka prezentuje się świetnie.
http://www.allegro.pl/item656627661_kurtka_buse_carrara_szara_damska_profesjonalna_38.html (otwórz link)

- yoll
- Świeżak
-
bast - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości