TGB - co to za firma ? zwykly chinczyk
• Strona 1 z 1
TGB - co to za firma ? zwykly chinczyk
witam
firma
TGB to jakas dobra firma ? czy zwykly chinczyk
nie wiem czy to prawda slyszalem ze silniki TGB sa silnikami suzuki i firma TGB jest firma suzuki ogolnie...
prawda to ?
czy TGB to zwykly japonczyk
firma
TGB to jakas dobra firma ? czy zwykly chinczyk
nie wiem czy to prawda slyszalem ze silniki TGB sa silnikami suzuki i firma TGB jest firma suzuki ogolnie...
prawda to ?
czy TGB to zwykly japonczyk
Ghost Rider 50ccm!
- adrian042
- Świeżak
tgb jest tajwanska i nie wiem czy ma cos wspolnego z suzuki ale to nie ma znaczenia. jest to marka ogolnie uchodzaca za zajebistą
jest najlepsza ze wszystkich marek komercyjnych. silniki TGB maja opinie niezniszczalnych, sa swietna baza do tuningu, oraz fabrycznie dysponuja duza moca.
najszybszy skuter w polsce to bylo wlasnie tgb
w naszych polskich tatrach na drgoach 80% skuterow to wlasnie tgb. fabrycznie posiadaja 5.5KM co daje calkiem przyzwoite przyspieszenie.
mi osobiscie tgb sluzylo przez 4 lata i sluzy do tej pory ale juz jako drugi motor
zrobilem nim 10tys bez zadnych awarii, wszystko dziala idealnie i jestem bardzo zadowolony. polecam te marke

najszybszy skuter w polsce to bylo wlasnie tgb

mi osobiscie tgb sluzylo przez 4 lata i sluzy do tej pory ale juz jako drugi motor

- adamos19
- Świeżak
tgb jest dobra firma, jednak wolal bym tez tajwanczyka kymco, super 9 ma 7KM po odblokowaniu (tak podaje producent) i w S9 tez mozna sie popisac tuningiem ale lepszy wyglad maja tgb (zalezy jeszcze od modelu)
to, ze 80% to sprawdzone info czy tylko tak na oko?
to, ze 80% to sprawdzone info czy tylko tak na oko?
- talta
- Mieszkaniec forum
z tego co wiem to TGB jest dosyc solidna firma,produkujaca skuterki calkiem na poziomie,tak przynajmniej o tej marce wypowiadaja sie wlasciciele owych skuterkow... co do powiazan z Suzuki...watpie ze jest ono jakies mocne...niemniej czeste jest to iz mniejsze firmy odkupuja patenty np.silnikow,lub calych konstrukcji od innych firm... i byc moze to mialo miejsce...
kiedys Honda NSR->aktualnie Honda Hornet
-
Ltcrx - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm