Naprawa skrzyni biegów Yamaha R1
• Strona 1 z 1
Naprawa skrzyni biegów Yamaha R1
witam! wszyscy znawcy tematu gadają o skrzyniach w Erłankach że się psują że to że tamto a zapewne większość jak nie wszyscy nie widzieli jak to wygląda od zaplecza proszę bardzo. Skrzynka naszego forumowego kolegi w Yamaha R1 z 1999 roku model RN01 na dniach pstryknę fotki moich gratów po naprawie to zobaczycie jak wyglądają tryby wodziki z rocznika 2003
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)

-
YZF R1 - Moderator
witaj Przyjacielu YZF R1!!!! kurde ladne fotki tylko nadal nic z ich nie rozumiem mimo ze mam rozbudowana wyobraznie ... gdybys opisal co za co jest odpowiedzialne lub chociaz co to za tryb na foto za co odpowiedzialny i co z nim nie tak bylo.. to bym byl wdzieczny
fajnie widziec co sprawia ze moto wylatuje z pod dupki
reespect... i pozdrowki!!!

Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Re: Naprawa skrzyni biegów Yamaha R1
YZF R1 napisał(a):na dniach pstryknę fotki moich gratów po naprawie to zobaczycie jak wyglądają tryby wodziki z rocznika 2003
no dlatego myślałem że się coś znowu sypnęło - bo mnie tam jeszcze osobiście nie było ( w skrzyni )
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Hugoś no tak jak widać 1 i 2 foto skrzynia, 3 cały silnik, 4 foto wałek z trybami, 5 spód silnika, i kolejne tryby ale już nie pamiętam które biegi po kolei ten wychetany tryb to na pewno 2-ka, dzięki za pozdrówka dostałeś fote ode mnie na ZX9R??
-
YZF R1 - Moderator
yyyyy no tak z Twojego opisu wiem jakie to czesci silnika skrzyni itp ale chcialem sie zaglebic jakie tryby jaki bieg.....
dostalem te foto (zostawilem wiadomosc na GG ale moze nie doszla)i bardzo ladnie sie komponujecia:D tyle ze ja wole moje oczoje.ne zielone barwy
PS a ta R-ka Twojego ziomka juz chodzi czy jeszcze operacja trwa???
dostalem te foto (zostawilem wiadomosc na GG ale moze nie doszla)i bardzo ladnie sie komponujecia:D tyle ze ja wole moje oczoje.ne zielone barwy

PS a ta R-ka Twojego ziomka juz chodzi czy jeszcze operacja trwa???
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości