Buty Harley Davidson
• Strona 1 z 1
Buty Harley Davidson
Siemano
Potrzebuje rady małej.
Niedawno zrobiłem prawko na motor, w jeżdżeniu jestem jeszcze zielony. Prawdopodobnie po sezonie będę kupował pierwszy motor (jakaś 250 tylko duża - cruiser, albo jakiś naked, używana), ale tak się złożyło, że wyjechałem teraz do stanów i słyszałem, że można tu dużo taniej kupić buty na motor. Znalazłem buty Harley'a Davidsona za 90 $, a nie jest to jakoś strasznie dużo i tak się zastanawiam czy to się opłaca i czy są to dobre buty? Powiedzcie co o tym myślicie.
Ten model: http://www.harleydavidsonboot.com/h...
Wygodne, trochę wysokie co mnie dziwiło i nie mają wzmocnionego czuba, więc mogą się wycierać przy zmianie biegów. Ale są zajebiste ogólnie, dla mnie.
Pozdrawiam
P.S. Jeśli są jakieś inne które są na prawdę warte kupienia tutaj to podajcie mi proszę model i mam tu na myśli buty bardziej pod cruisery. Czyli skóra, a nie jakieś oczojebne białe lub kolorowe.
Potrzebuje rady małej.
Niedawno zrobiłem prawko na motor, w jeżdżeniu jestem jeszcze zielony. Prawdopodobnie po sezonie będę kupował pierwszy motor (jakaś 250 tylko duża - cruiser, albo jakiś naked, używana), ale tak się złożyło, że wyjechałem teraz do stanów i słyszałem, że można tu dużo taniej kupić buty na motor. Znalazłem buty Harley'a Davidsona za 90 $, a nie jest to jakoś strasznie dużo i tak się zastanawiam czy to się opłaca i czy są to dobre buty? Powiedzcie co o tym myślicie.
Ten model: http://www.harleydavidsonboot.com/h...
Wygodne, trochę wysokie co mnie dziwiło i nie mają wzmocnionego czuba, więc mogą się wycierać przy zmianie biegów. Ale są zajebiste ogólnie, dla mnie.
Pozdrawiam
P.S. Jeśli są jakieś inne które są na prawdę warte kupienia tutaj to podajcie mi proszę model i mam tu na myśli buty bardziej pod cruisery. Czyli skóra, a nie jakieś oczojebne białe lub kolorowe.
- terefere
- Świeżak
Ja mam prawie identyczne buty Harleya. I w całej rozciągłości nie polecam! Podeszwa jest cholernie gruba i ciężka, jak chcesz się gdzieś przejść to czujesz się jakbyś miał bloki betonowe przywiązane. Buty są sznurowane i mają z boku zamek (!)-rozumiem, że w stanach ludzie są tak grubi, że nie mogą zasznurować butów, tylko używają zamka, ale to ostry syf. W czasie zginania nogi zamek rozpina się. Ostatnio się wkurzyłem i go po prostu zaszyłem, żeby można było tylko sznurować. Poza tym przez zamek w deszczu woda wlewa się bez zahamowań. Buty wielokrotnie impregnowałem, skóra sama w sobie nie puszcza wody, ale przez zamek ciurkiem wali. To są dobre buty do jazdy w Californi... Ogólnie bardzo zawiodłem się na butach, bo jednak marka dobra. Polecam ci bardziej buty typu turystycznego, kupisz dobre i będziesz miał na różne typy motocykli na każdą pogodę jak będą z membraną. pozdr!
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości