JUTRO KUPUJE CBRF4I, POMOZCIE!!!!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
JUTRO KUPUJE CBRF4I, POMOZCIE!!!!
Witam, jutro jade po motocykl Honda cbr 600 f sport i chcialbym Was prosic o wskazanie jakiegos dobrego serwisu Hondy gdzie moglbym ja sprawdzic. Honda stoi jakies 80km za Poznaniem (niedaleko miejscowosci Buk).
Dziekuje za odp.
Pozdrawiam
Dziekuje za odp.
Pozdrawiam
- eBuch
- Świeżak
dr.artur napisał(a):a nie lepiej jechac z jakims chlopem co sie cos zna
zna jak zna ale zeby weszyc umial i zadawac pytania
Czasem jak nie ma zaufanego kolegi-mechanika to chyba lepiej wydać te 100-150zł żeby mieć pewność, że ktoś to obejrzy fachowym okiem.
Takie moje zdanie.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
dr.artur napisał(a):no tak ale 80 km do serwisu to sporawo
mam takiego kumpla co sie zna slabo ale tak weszy ze wszystko znajdzie w moto
hehehe Ciekawe...
a tak p.s. to ja chyba już z 6 osobami z forum kupowałem moto.....

-
YZF R1 - Moderator
Fajnie by bylo, jak dla mnie kozacki motorek. Wczesniej myslalem nad fazerem '04-'07 ale cos mnie ciagnie ku hondzie,chyba bardzo wygodna pozycja jak na takie moto.
Opis oględzin:
viewtopic.php?t=34162&start=40
Opis oględzin:
- eBuch
- Świeżak
eBuch napisał(a):Fajnie by bylo, jak dla mnie kozacki motorek. Wczesniej myslalem nad fazerem '04-'07 ale cos mnie ciagnie ku hondzie,chyba bardzo wygodna pozycja jak na takie moto.
Opis oględzin:
No to faktycznie szambo

NIe wiem co ci kolesie myślą jak gadaja z potencjalnym kupcem przez telefon- że on nie zobaczy tych wad jak przyjedzie na miejsce czy co? Dekle
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
NIe wiem wogóle po co takie pierniczenie- czy oni myślą, że zapakują moto i wyślą je kupującemu pocztą za pobraniem? że nikt po nie nie przyjedzie i nie zobaczy co jest grane?
Szkoda słow
Szkoda słow
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
i szkoda kilometrów i paliwa a ono tanie nie jest
banda idiotów którzy myślą że sprzedadzą moto w ciemno lub znajdą tak głupiego ze nie zauważy ubytków w ramie i rozdupconego łańcucha czy owiewki,a to tego nie trzeba być jakimś znawcą

banda idiotów którzy myślą że sprzedadzą moto w ciemno lub znajdą tak głupiego ze nie zauważy ubytków w ramie i rozdupconego łańcucha czy owiewki,a to tego nie trzeba być jakimś znawcą

-
laser - Bywalec
Dokładniej, na szczęście teraz coraz więcej ludzi się zna na moto więc takie dekle mają teraz troszkę trudniej. Takich to tylko wieszać za j...a na gałęziach
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Limak, Laser wiecie jak często zdarza sie przypadek ze młody napalony gnojek jedzie zobaczyć moto, jak zobaczy że ładnie wygląda to od razu ma majty pełne i nawet nie pofatyguje sprawdzić tych podstawowych rzeczy....tylko wyjmuje kasę i już już już jeździć....
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 dobrze gada. Ja wlasnie bylem tak nastawiony hehe. Ciesze sie ze go nie kupilem bo do wsadzenia bylo jakies 5kzl. Co najlepsze jak sie pytalem o naped (podczas ogledzin) odciagajac lancuch od zembatki to typ caly czas sie upieral ze da rade pociagnac jeszcze sezon
. Opisalem ja bo wystarczy tam wymienic pare pierdół wizualnych i bedzie ja latwiej pogonic, ale nie zycze nikomu jazdy na niej. Tak jak napisalem wczesniej... strach wsiadac (a mialem na niej wracac 360km do wawy
)

- eBuch
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):Limak, Laser wiecie jak często zdarza sie przypadek ze młody napalony gnojek jedzie zobaczyć moto, jak zobaczy że ładnie wygląda to od razu ma majty pełne i nawet nie pofatyguje sprawdzić tych podstawowych rzeczy....tylko wyjmuje kasę i już już już jeździć....
No i w sumie tutaj ci nie mogę zaprzeczyć-Mietki Podnietki wpadają i już widać, że będzie biznes.
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
YZF R1 napisał(a):Limak, Laser wiecie jak często zdarza sie przypadek ze młody napalony gnojek jedzie zobaczyć moto, jak zobaczy że ładnie wygląda to od razu ma majty pełne i nawet nie pofatyguje sprawdzić tych podstawowych rzeczy....tylko wyjmuje kasę i już już już jeździć....
J się boję, że taki stan mnie dopadnie przy 1 zakupie pełnometrażówki...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2