600
• Strona 2 z 2 • 1, 2
hehe... zakręty. a wyobraź sobie, że byłem ostanio w Wawce i nawet miałem na myśli jakieś spotkanie, ale miałem napięty grafik i nici z tego wyszły...
ok. autor się nie sprecyzował, a mnie emocje poniosły
ok. autor się nie sprecyzował, a mnie emocje poniosły
-
SQ - Mieszkaniec forum
front247 napisał(a):nigdy nie jechałem ale własnie tu bym szukał.pozdrawiam
Hmm... ja bym szukał na giełdzie, albo otomoto, ale jak kto woli

Gdyby autor powiedział czego chce moglibyśmy mu coś poradzić, ale na moje to on jeździ skuterkiem i z nudów taki temat założył.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
-
FZR600R - Świeżak
front247 napisał(a):ale nie uważacie że jednak nalezy sie odrobina szacunku i dobrej woli..to forum...nie wiesz kto klika po drugiej stronie,rzeczywiscie niekiedy są durne pytania ale własnie tu chodzi o to żę trzeba edukowac.....jak w szkoleostatnio widzę naprawde ze niewłasciwie sformuowane pytanie kwitowane jest banicją,warnem,bluzgami ,smiechem...to po co to forum....po to tylko by super doswiadczeni mądrzy jezdzcy mogli sobie pofilozofowac jak to wchodzą w kolejny winkiel...to tez już było:)...wiecej tolerancji dla młodych i nauczać! c-boll i r1 zrobili co w ich mocy
Zdecydowanie sie zgadzam. Juz dosyc mam na forach tych filozofow ,wymiataczy forum. Wiadomo ,ze nie kazdy doda temat jak powinien. Ale ja jego pytanie odebralem normalnie. Pytanie zadal konkretne? Raczej ludzie laicy w temacie motocykli co moga podac??? Kwote jaka maja na dany motor i pojemnosc jaka by chcieli.
Nie patrzcie na innych jeśli nie oceniliscie samych siebie. To ,ze macie dlugi staz na forum oraz duzo postow nie upowaznia Was do takich obelg.
A to ,ze postawil jezyczek w pytaniu to nie jest wytlumaczenie na wulgaryzmy.
Sory ,ze nie na temat. Ale czytalem sobie ten topic i irytuja mnie tego typu wpisy.
-
s87 - Świeżak
Ale żaden z Was nie zauważył, że koleś już wcześniej dostał warna za taki sam temat, w którym zresztą dostał odpowiedzi.
Macie tu link do tego tematu, który zresztą wcześniej w odpowiedzi wkleił YZF R1 nie wiedząc pewnie, że to temat tego samego autora.
viewtopic.php?t=35227
Popieram zdanie C-bool'a, że pewnie dzieciak skuterkiem śmiga a tematy dla jaj zakłada i ma gdzieś warny i bany bo pewnie to forum za tydzień mu się znudzi. Dziwne, że drugiego warna jeszcze nie dostał.
Macie tu link do tego tematu, który zresztą wcześniej w odpowiedzi wkleił YZF R1 nie wiedząc pewnie, że to temat tego samego autora.
viewtopic.php?t=35227
Popieram zdanie C-bool'a, że pewnie dzieciak skuterkiem śmiga a tematy dla jaj zakłada i ma gdzieś warny i bany bo pewnie to forum za tydzień mu się znudzi. Dziwne, że drugiego warna jeszcze nie dostał.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
YZF R1 dzięki, że mnie bronisz. Widzę, że przy okazji awansowałeś na moderatora. Gratulacje!
A do Wszystkich pozostałch kolegów: przepraszam, poniosło mnie! Mea culpa...
A do Wszystkich pozostałch kolegów: przepraszam, poniosło mnie! Mea culpa...
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości