Zipp Jazzy dziwny problem POMOCY!!
• Strona 1 z 1
Zipp Jazzy dziwny problem POMOCY!!
Witam!
Mam problem z moim skuterem sprawa przedstawia siÄ™ tak:
Skuter zachowywał się bardzo dziwnie jak go zapalałem to jeździł i po jeździe jak go zgasiłem to nie chciał już odpalić musiałem poczekać trochę czasu dopiero dopala ale od pewnego czasu wogole mi nie zapal
Sądziłem ze to akumulator wiec kupiłem dziś akumulator w sklepie gdzie kupiłem skuter zamontowawszy akumulator sprawdziłem czy odpali ale nadal nie chciał zapalić skuter wiec wyczyściłem gaźnik wyczyściłem flirt powietrza wyczyściłem również świece
Sprawdziłem również czy świeca ma iskrę czy do gaźnika dochodzi paliwo
Mam problem z moim skuterem sprawa przedstawia siÄ™ tak:
Skuter zachowywał się bardzo dziwnie jak go zapalałem to jeździł i po jeździe jak go zgasiłem to nie chciał już odpalić musiałem poczekać trochę czasu dopiero dopala ale od pewnego czasu wogole mi nie zapal
Sądziłem ze to akumulator wiec kupiłem dziś akumulator w sklepie gdzie kupiłem skuter zamontowawszy akumulator sprawdziłem czy odpali ale nadal nie chciał zapalić skuter wiec wyczyściłem gaźnik wyczyściłem flirt powietrza wyczyściłem również świece
Sprawdziłem również czy świeca ma iskrę czy do gaźnika dochodzi paliwo
- Dank
- Świeżak
gaźnik może być uszkodzony bo się zalewa paliwem lub aparat zapłonowy przy kopnięciu jest iskra ale jak już chcesz odpalić przez rozrusznik to może nie działać
ŚW Krzysztof jeździ z tobą do 120 km/h później swoje miejsce oddaje ŚW Piotrowi
- perez
- Świeżak
Sprawdź kompresje,moze zajechany.Albo simmery wydmuchalo.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości