filtr stożkowy
• Strona 1 z 1
filtr stożkowy
witam!
kupiłem dziś filtr stożkowy do gilery runner założyłem go odpaliłem gilere głośno chodziła jak wyjechałem na drogę to przez chwile było dobrze a po chwili zaczęła dławić się powietrzem jak dam mocniej gazu to się bardziej dławi nieraz działa dobrze ale przez chwilę co może być przyczyną zły filtr stożkowy czy wina gaźnika czy musi być odpowiedni filtr stożkowy??
kupiłem dziś filtr stożkowy do gilery runner założyłem go odpaliłem gilere głośno chodziła jak wyjechałem na drogę to przez chwile było dobrze a po chwili zaczęła dławić się powietrzem jak dam mocniej gazu to się bardziej dławi nieraz działa dobrze ale przez chwilę co może być przyczyną zły filtr stożkowy czy wina gaźnika czy musi być odpowiedni filtr stożkowy??
- perez
- Świeżak
Po 1 to stożki są lipne. A po drugie po zmianie filtra trzeba gaźnik wyregulować.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Jezeli kupiles stozek za 30 zl na allegro to go poprostu zdejmij i wsadz zwykly filtr.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Nie będzie lepsza prędkość, Kiedyś mi mądry człowiek powiedział ''Fabryki się nie poprawia'' Każdy o tym wie. im więcej kombinujesz tym więcej reperujesz. Załóż oryginał i jeździj, chyba że wolisz chodzić
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Jedyny powód dla, którego zakładałbym u siebie stożek jest taki, że zajmowałby mniej miejsca, bo te pudło, które teraz mam troche przeszkadało kiedy musiałem rozbierać moto. Innego powodu nie ma, a że motor nie będę rozbierał pare razy w tygodniu taki filtr powietrza to tylko dla szpanu.
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm