Seryjny wał wytrzyma kiedy podłącze Moduł Zapłonowy odblokow
• Strona 1 z 1
Seryjny wał wytrzyma kiedy podłącze Moduł Zapłonowy odblokow
Mam pytania dotyczÄ…ce tuningu 4T Prymusa 2
Chce wymienić Moduł Zapłonowy na odblokowany np.NARAKU PERFORMANCE taki ( http://www.allegro.pl/item642603283_tun ... _4t_1.html ) ALE zadaję sobie pytanie czy seryjny wał to wytrzyma???Czy wo gule silnik to wytrzyma.
Gdzieś czytałem że wymiana Modułu jest ryzykowna dla skutera a co wy sądzicie o tym czy wytrzyma silnik czy nie.
Z góry dziękuje.
Chce wymienić Moduł Zapłonowy na odblokowany np.NARAKU PERFORMANCE taki ( http://www.allegro.pl/item642603283_tun ... _4t_1.html ) ALE zadaję sobie pytanie czy seryjny wał to wytrzyma???Czy wo gule silnik to wytrzyma.
Gdzieś czytałem że wymiana Modułu jest ryzykowna dla skutera a co wy sądzicie o tym czy wytrzyma silnik czy nie.
Z góry dziękuje.
- plutomks
- Świeżak
Wytrzymać wytrzyma, ale wszystko będzie zależało jak będziesz nim jeździć.
Jeżeli od czasu do czasu będziesz go wyżej wkręcac to nic się nie stanie , jeżeli ciagle będziesz jeździć na maxa to silnik będzie szybciej się zużywać. Lub może paść.
Jeżeli od czasu do czasu będziesz go wyżej wkręcac to nic się nie stanie , jeżeli ciagle będziesz jeździć na maxa to silnik będzie szybciej się zużywać. Lub może paść.
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
Wytrzyma bez problemu jezeli bedziesz dbac o niego. Jezeli bedzie caly czas ciagnal go do konca jego mozliwosci moga zaczyc sie problemy. Tak samo jak chcialbys zaczac stawiac go na "konia"
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości