luz manetki gazu
• Strona 1 z 1
luz manetki gazu
Witam,
mam pytanko czy luzy manetki (mozna nia ruszac w LEWO i PRAWO- nie chodzi mi o dodawanie lub odejmowanie "gazu") sa normalne????
Chce kupic swoj pierwszy motocykl a nie znam sie zabardzo na tym i dlatego zadaje takie pytanka, ktore moga sie wydac innym smieszne ;-p ale chce rozwiac wszelkie swoje watpliwosci co do ogladanego egzemplaza (Yamaha xj 600)
z gory dzieki za pomoc
mam pytanko czy luzy manetki (mozna nia ruszac w LEWO i PRAWO- nie chodzi mi o dodawanie lub odejmowanie "gazu") sa normalne????
Chce kupic swoj pierwszy motocykl a nie znam sie zabardzo na tym i dlatego zadaje takie pytanka, ktore moga sie wydac innym smieszne ;-p ale chce rozwiac wszelkie swoje watpliwosci co do ogladanego egzemplaza (Yamaha xj 600)
z gory dzieki za pomoc

- tarantura13
- Świeżak
Jesli chcesz dobrze kupić to zwróć uwage na bardziej istotne szczegóły, zwłaszcza stan silnika, napędu, ew. przeszłości powypadkowej.
-
nightracer - Świeżak
dokladnie jak mowi kolega wyzej.... warto tez posluchac co silnik "mowi".... czy nie grucha czy nie stuka lub ociera.... zobacz jak wyglada rama chodz na czesciach widocznych czy nie jesy pawana prostowana itp...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Re: luz manetki gazu
[quote="tarantura13"]Witam,
Lekki luz jest dozwolony
Lekki luz jest dozwolony
-
macs - Bywalec
rame i silnik ogladalem i nie zauwazylem zadnych defektow, no ale dodam ze nie bardzo sie na tym znam, wiec mozna mi duzo bajerwo nawciskac przy ogledzinach :p
zastanawiala mnie ta manetka dlatego zapytalem
a moze jest jakis FORUMOWICZ z okolic wałbrzycha (dolnośląskie), ktory pomoglby mi ocenic w pelni ten egzemplaz?
kazde zdanie jest dla mnie wazne
pozdrawiam
zastanawiala mnie ta manetka dlatego zapytalem

a moze jest jakis FORUMOWICZ z okolic wałbrzycha (dolnośląskie), ktory pomoglby mi ocenic w pelni ten egzemplaz?
kazde zdanie jest dla mnie wazne

pozdrawiam

- tarantura13
- Świeżak
Warto przeczytac:
http://www.scigacz.pl/Jak,rozsadnie,kup ... .,248.html
http://www.scigacz.pl/Jak,rozsadnie,kup ... .,248.html
-
macs - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości