Co sadzicie o suzuki rf600r??? prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Co sadzicie o suzuki rf600r??? prosze o pomoc
Mam okazje zeby kupic suzuki rf600r. Co o niej powiecie? 

- jack651
- Świeżak
kupuj
A tak na poważnie, to ciężko cokolwiek powiedzieć jeśli nie wiem nic więcej na temat motoru poza nazwą i rocznikiem...
RF jest fajnym motorkiem, elastycznym, o sportowym zacięciu - z tego co widzę to całkiem sporo ich jeździ w Polsce więc z częściami nie ma raczej problemu (przynajmniej ja nie miałem jak narazie).
podaj jakieś konkretne informacje to spróbuję coś doradzić.

A tak na poważnie, to ciężko cokolwiek powiedzieć jeśli nie wiem nic więcej na temat motoru poza nazwą i rocznikiem...
RF jest fajnym motorkiem, elastycznym, o sportowym zacięciu - z tego co widzę to całkiem sporo ich jeździ w Polsce więc z częściami nie ma raczej problemu (przynajmniej ja nie miałem jak narazie).
podaj jakieś konkretne informacje to spróbuję coś doradzić.
any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
jakbyś przeczytał regulamin i trafiłby do Ciebie podpunkt w którym jest rada, aby uzywać opcji szukaj, to napewno byś znalazł temat Thrillco o tym motorze.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
evil napisał(a):szczerze???
DNO, KUPA I GÓRA KALWARIA...
jest kilka lepszych motocykli. ogólnie RF to niechlubny rozdział w dziejach Suzuki...
hehehehe
...ale rf'y są tanie - ja tam nie narzekam: jak narazie dwójka mi wskakuje

Z częściami jak narazie też nie miałem większych problemów, więc jest ok.
Motor jest fajny, szybki, zrywny, tylko faktycznie cholernie ciężki, albo przynajmniej takie wrażenie sprawia (nie wiem, środek ciężkości jakoś dziwnie ustawiony albo cus) i to rzeczywiście utrudnia jazdę - no ale, kwestia przyzwyczajenia, jak wszystko.
A z tą paliwożernością to przesada

any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
ja tam na swoją Rf-ke nie narzekam.co prawda mam ją zaledwie 3 miesiąc ale "chodzi" ładnie:) jak będziesz dbał tak będziesz miał.możesz kupić sobie Hayabuse i ją zajezdzić.każdy motor ma jakieś wady i zalety.
- suzuki rf600
- Świeżak
i jeszcze jedno: dla mnie to czy pali 6 czy 8 litrów na setke nie robi większego znaczenia.dla mnie liczy sie przyjemność z jazdy,bo po to moim zdaniem jest motocykl.jak ktoś chce jezdzić oszczędnie niech kupi sobie golfa 1.1 z gazem albo rower:]
- suzuki rf600
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości