Psuje mi sie stacyjka, gdzie to mozna w warszawie naprawic?
• Strona 1 z 1
Psuje mi sie stacyjka, gdzie to mozna w warszawie naprawic?
Mam problem ze stacyjka. Chyba jedna zapadka sie zacina i nieraz musze sie z minute pomeczyc zeby kluczyk przekrecic ;/ Co z tym mozna zrobic? Gdzie takie rzeczy mozna w Warszawie naprawic?
- KirkBlade
- Świeżak
A masz drugi kluczyk? Mi w samochodzie kluczyk strasznie ciężko chodził i też planowałem wymienić stacyjkę, ale jakoś schodziło. Pewnego razu zapodział mi się kluczyk więc wziąłem zapasowy i tu wielkie zaskoczenie-chodzi jak marzenie. Stary kluczyk się już trochę wytarł i dlatego ciężko chodził.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
Mam, a raczej miałem podobny proble. Wykręcenie stacyjki nie jest takie proste, a po za tym wiąże się z wymianą wszystkich zamków (wlew i schowek). Mnie uratował WD40 wlany w zamek, działa - teraz tylko uważam by nie zaciekała do stacyjki woda podczas deszczu.
- drat_wa
- Świeżak
http://www.chimko.pl/
naprawią i nawet cena do przeżycia. Nawet są w stanie dorobić nowy kluczyk do samej stacyjki.
Pogadaj z panem z firmy o WD40
Lepiej już prysnąć smarem do łańcuchów.
naprawią i nawet cena do przeżycia. Nawet są w stanie dorobić nowy kluczyk do samej stacyjki.
Pogadaj z panem z firmy o WD40

Lepiej już prysnąć smarem do łańcuchów.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości