Zobacz wątek - gratuluje

gratuluje

O wszystkim
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff

gratuluje

Postprzez leff » 31/5/2009, 21:00

kolejnych przemyslanych zmian w forum .....

1. brak mozliwosci szybkiego zalogowania
2. po zalogowaniu sie przez "wiadomosci" brak linka do forum


co zmiana to gorzej ...
Twoj podpis jest za dlugi
Avatar użytkownika
leff
ZlyCzlowiek
 
Posty: 4442
Dołączył(a): 30/9/2008, 09:22
Lokalizacja: sercem WX


Postprzez melvin » 31/5/2009, 21:08

a na górze to co masz jak nie możliwość szybkiego logowania?
btw o zmianach już było...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
Avatar użytkownika
melvin
PierwszyOkrutny
 
Posty: 8392
Dołączył(a): 17/9/2007, 21:09
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

Postprzez jordan23 » 31/5/2009, 21:26

Był już temacik :evil:
Avatar użytkownika
jordan23
Stały bywalec
 
Posty: 1103
Dołączył(a): 23/2/2008, 11:40
Lokalizacja: jestem?

Postprzez laser » 31/5/2009, 21:28

jasna cholera znów o forum ?? :evil: :evil:
poza tym nie trzeba sie logować przez skrzynkę bo masz auto logowanie
Avatar użytkownika
laser
Bywalec
 
Posty: 859
Dołączył(a): 8/5/2009, 19:12
Lokalizacja: KaliszCity

Postprzez Ciechan666 » 31/5/2009, 21:36

laser napisał(a):jasna cholera znów o forum ?? :evil: :evil:
poza tym nie trzeba sie logować przez skrzynkę bo masz auto logowanie


Które mi np. nie działa :-) Jak Tobie kiedyś zmiana Avatara :-)
Avatar użytkownika
Ciechan666
Świeżak
 
Posty: 262
Dołączył(a): 12/4/2008, 20:28
Lokalizacja: Wawa

Postprzez leff » 31/5/2009, 21:53

temacik sie uplynnil to raz, na gorze dzisiaj nie mialem szybkiego logowania to dwa, niektorzy czyszcza cookies w przegladarce to trzy
Twoj podpis jest za dlugi
Avatar użytkownika
leff
ZlyCzlowiek
 
Posty: 4442
Dołączył(a): 30/9/2008, 09:22
Lokalizacja: sercem WX

Postprzez Kula07 » 31/5/2009, 21:59

mi też automatyczne logowanie nie działa :(
XR 400R | | Kula daje fula :D | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
Avatar użytkownika
Kula07
Stały bywalec
 
Posty: 1006
Dołączył(a): 29/10/2008, 07:43
Lokalizacja: Sadłuki

Postprzez simonw » 31/5/2009, 22:13

a mi dziala i ustawilem sesje tak zeby raz zalogowana trwala bez koniecznosci re-logowania.

A linka do striny glownej imo jest przemyslana, zeby kazdy wchodzil na glowna (przypadkiem czy nie) linka do forum jest w forum;D
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
Avatar użytkownika
simonw
Mieszkaniec forum
 
Posty: 4213
Dołączył(a): 17/5/2007, 00:08
Lokalizacja: Wrocław

Postprzez wojtasmazi1 » 1/6/2009, 05:24

A mi tez dzała autologowanie, co nie zmienia faktu ze poprzednia oprawa byla fajniejsza
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
Avatar użytkownika
wojtasmazi1
Stały bywalec
 
Posty: 1455
Dołączył(a): 24/5/2009, 15:03
Lokalizacja: Poznań - Rataje

Postprzez laser » 1/6/2009, 06:16

Ciechan666 napisał(a):
laser napisał(a):jasna cholera znów o forum ?? :evil: :evil:
poza tym nie trzeba sie logować przez skrzynkę bo masz auto logowanie


Które mi np. nie działa :-) Jak Tobie kiedyś zmiana Avatara :-)

usuń "ciasteczka" z przeglądarki mi pomogło mam mozille :wink: zaznacz auto logowanie a jak bedziesz wchodził , a next razem kliknij tylko forum i cię zaloguje :wink:
Ostatnio edytowano 1/6/2009, 18:54 przez laser, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
laser
Bywalec
 
Posty: 859
Dołączył(a): 8/5/2009, 19:12
Lokalizacja: KaliszCity

Postprzez patryk83 » 1/6/2009, 08:31

A mnie cieszy to, że mnie nie lobuje automatycznie.
Wkurza mnie to, że siedząc w pracy często przeglądam forum i zostawiam stronę topikiem otwartą i jak wracam np po 20 minutach do czytania wciskam jakiś link do innego topicu to resetuje wszystkie nieprzeczytane topici do stanu jak bym wszystko przeczytał(to juz od dawna jest i wybitnie mnie to denerwuje:/)
Avatar użytkownika
patryk83
Bywalec
 
Posty: 942
Dołączył(a): 29/8/2008, 08:32
Lokalizacja: Wrocław

Postprzez laser » 1/6/2009, 18:55

a tnie wam sie forum ?? bo mi potrafi na 2min jak chce wysłać jakąś wiadomość lub poczytać coś innego...:(
Avatar użytkownika
laser
Bywalec
 
Posty: 859
Dołączył(a): 8/5/2009, 19:12
Lokalizacja: KaliszCity

Postprzez deyna » 1/6/2009, 19:02

Z tym cięciem forum to mam od samego początku :). Dzisiaj po re-instalacji xp też usunęło mi się auto logowanie(wszystko od nowa ustawiałem i d... :().
Była CBR 600 F2.
Avatar użytkownika
deyna
Bywalec
 
Posty: 924
Dołączył(a): 16/3/2009, 21:40
Lokalizacja: Biała Podlaska

Postprzez laser » 1/6/2009, 19:05

deyna mi sie wcześniej nie cięło tylko teraz, wyżej opisałem jak zrobić auto logowanie :) tylko zaznacz w okienku auto i potem zaloguj, a następnym razem tylko kliknij forum i powinno byc dobrze
:)
Avatar użytkownika
laser
Bywalec
 
Posty: 859
Dołączył(a): 8/5/2009, 19:12
Lokalizacja: KaliszCity

Postprzez lewko » 1/6/2009, 21:13

jeśli wam nie chodzi to polecam Operę :)
Avatar użytkownika
lewko
Świeżak
 
Posty: 412
Dołączył(a): 27/10/2007, 17:38

Postprzez Leitho » 1/6/2009, 21:33

ja mam opere i tez nie dziala
Na kolana chamy !
Avatar użytkownika
Leitho
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 1321
Dołączył(a): 31/8/2006, 18:54
Lokalizacja: SKL

Postprzez deyna » 1/6/2009, 22:05

laser napisał(a):deyna mi sie wcześniej nie cięło tylko teraz, wyżej opisałem jak zrobić auto logowanie :) tylko zaznacz w okienku auto i potem zaloguj, a następnym razem tylko kliknij forum i powinno byc dobrze
:)


A mi się właśnie tnie od zarania dziejów i zaznaczanie nic niestety nie pomaga...
Była CBR 600 F2.
Avatar użytkownika
deyna
Bywalec
 
Posty: 924
Dołączył(a): 16/3/2009, 21:40
Lokalizacja: Biała Podlaska

Postprzez YZF R1 » 2/6/2009, 02:34

ja zaś zdjęcia nie mogę wysłać.... porażka a te kolory strażackie.... WTF????
Avatar użytkownika
YZF R1
Moderator
 
Posty: 2765
Dołączył(a): 14/5/2008, 12:16
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Kserkses » 2/6/2009, 16:01

niech mi ktos wytlumaczy dlaczego forum od jakiegos czasu tak dlugo sie laduje???!!! wszystkie inne strony smigaja normalnie
Kserkses
 

Postprzez Pisiu » 2/6/2009, 16:22

Mi tam co jakiś czas okropnie zamula,teraz np też ;]
Pisiu
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 993
Dołączył(a): 1/8/2006, 22:00
Lokalizacja: Czarnobyl

Następna strona


Powrót do Hydepark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości




na gr