VTR SP1
• Strona 1 z 1
VTR SP1
Witam wczoraj zakupiłem VTR SP1 jest sciagnięta ze Szwajcarii i poszukuję jakiejś instrukcji po polsku, i informacji ogólnych na temat tego motocykla czytałem już wcześniejsze odpowiedzi ale to wszystko za mało dodając do tego że jest to moja pierwsza V-ka
Z góry dziękuję i pozdrawiam. A ha zauważyłem że motocykl ten nie cieszy się wielkim powodzeniem może ktoś wie dla czego?

- Globix
- Świeżak
hej
dlatego sie nie cieszy bo to rodzynek
gratuluje zakupu sam dosiadam sp1 i jestem z niej zadowolony a nawet bardzo mam nakrecone 30 tys mil i nic nie tykam
dlatego sie nie cieszy bo to rodzynek

gratuluje zakupu sam dosiadam sp1 i jestem z niej zadowolony a nawet bardzo mam nakrecone 30 tys mil i nic nie tykam
- Christopulus
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Evil wez ty sie kurwa od wszystkich odpierdol 

shl, mz etz 250, kawasaki gpz 500, honda cb500, ktm 640lc4 sm, KAWASAKI ZRX1200
-
koralgol44 - Świeżak
Evil takim zachowaniem to daleko nie zajdziesz ;] nie bede karmil trolla
Nie powiedzial ze VTR to zly motocykl , tyle ze pali jak smok
to nie moja wina ze reagujesz jak dziecko , ktoremu zabrano lizaka z wozeczka 

Nie powiedzial ze VTR to zly motocykl , tyle ze pali jak smok

-
Widzisz Evil sam sobie odpowiedziales na pytanie co moze byc mankamentem VTR . Zgadzam sie motocykl ma styl , ale dla mnie liczy sie tez jaki jest ekonomiczny . Mozna grzecznie pisac posty
a nie od razu z morda , ze to niby ja nie mam stylu , nie znasz mnie , nie chodziles ze mna do podstawowki ani na studia
Kazde moto ma swoje wady i to nie ejst powod do wywalania swoich zazalen ;] pzdr

-
że też się wam tak chce
SP1 i SP2 to supermotorowery, są relatywnie droższe w porównaniu z konkurencją. Np suzuki TL 1000 jaki jest tani, poprostu kompletny złom.
SP1 i SP2 to supermotorowery, są relatywnie droższe w porównaniu z konkurencją. Np suzuki TL 1000 jaki jest tani, poprostu kompletny złom.
Suzuki GSXR 1300
- Marcin Patrol 4x4
- Świeżak
Witam!
Mam VTR1000F, i dziś się zdziwiłem, jak mi się kontrolka na bahnie zaświeciła po 100km;) jako że moto mam od niedawna, to zrobiłem kontrole. Wyszło 8,5l/100, ale dość szybko się przemieszczałem. Więc jeśli szukacie ekonomicznego moto, to nie ten kierunek.
pozdrawiam
Mam VTR1000F, i dziś się zdziwiłem, jak mi się kontrolka na bahnie zaświeciła po 100km;) jako że moto mam od niedawna, to zrobiłem kontrole. Wyszło 8,5l/100, ale dość szybko się przemieszczałem. Więc jeśli szukacie ekonomicznego moto, to nie ten kierunek.

pozdrawiam
- wojciek
- Świeżak
honda vtr to kawal solidnego sprzet ma jednak kilka wad kiepska ochrone przed wiatrem powyzej 120km/h trzeba sie klasc na zbiornik i pali jak smok jezdzac po londynie w korkach pociagala mi ponad 10 l pozatym super sprzet
- dominik vtr
- Świeżak
Honda VTR jest japońską odpowiedza na włoskie Ducati:)
Motocykl jest bardzo ladny i ten dzwiek V-ki lecz wiadomo spalanie...no ale co kto woli prawda?:)
Pozdrawiam a co do ksiazeczki serwisowej i innych papierow to moze Emule lub inny program p2p?
Motocykl jest bardzo ladny i ten dzwiek V-ki lecz wiadomo spalanie...no ale co kto woli prawda?:)
Pozdrawiam a co do ksiazeczki serwisowej i innych papierow to moze Emule lub inny program p2p?
- Bobeer86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości