Zestaw napędowy- pytanie nie koniecznie do mechanika
• Strona 1 z 1
Zestaw napędowy- pytanie nie koniecznie do mechanika
Szukam zestawu napędowego do GSX 750 F rok prod. `94 i na allegro znalazłem taką aukcję:
http://www.allegro.pl/item624334165_zes ... 750_f.html
Chodzi mi o to że w innych sklepach internetowych ceny zestawów zaczynają się do 700 zł a tu proszę. Sprawa jest nieco podejrzana więc chciałbym zapytać czy ktoś korzystał z usług tej firmy
Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny.
http://www.allegro.pl/item624334165_zes ... 750_f.html
Chodzi mi o to że w innych sklepach internetowych ceny zestawów zaczynają się do 700 zł a tu proszę. Sprawa jest nieco podejrzana więc chciałbym zapytać czy ktoś korzystał z usług tej firmy

Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny.
- Linde
- Świeżak
Widze ze ktos kupil juz taki naped. Odezwij sie do tej osoby i bedziesz wiedzial, czy mozna zaufac temu allegrowiczowi
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Odnośnie samego napędu to jestem przekonany że jeśli jest zgodny z opisem to problemów miał nie będę. Chodzi mi o to czy ktoś zna tą firmę. Kontakt z kupującym jest możliwy jedynie po zarejestrowaniu się na Allegro a ja niestety zarejestrowany nie jestem i chyba nie ma sensu rejestrować się tylko po to żeby zapytać kogoś o towar który kupił zwłaszcza że nie koniecznie ma on ochotę i możliwość odpowiedzieć. Z tego co widziałem to opinie o tym sklepie są dobre ale z drugiej strony wiem że "regulacja statystyk" podobnie jak "regulacja licznika" teoretycznie nie istnieje a w praktyce jest to codzienność.
- Linde
- Świeżak
Jezeli ja bym mial watpliwosci to by,m sie zerejestrowal... Wystarczy poswiecic 5 minut...
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości