Honda CB 1300 S czy Suzuki Bandit 1250 SA?
• Strona 1 z 1
Honda CB 1300 S czy Suzuki Bandit 1250 SA?
Chyba że ktoś ma lepszy pomysł na sportowego-turystka w klasycznym wydaniu. Nie interesują mnie plastiki w stylu Hajki. Jakieś opinie na temat tych motocykli, najchętniej tych którzy dosiadali lub dośadają takie sprzęty.
- fotoforma
- Świeżak
Cb
Bez dwóch zdań
CB 1300!!!
Chcesz clasycznego wydania - lepiej nie znajdziesz, te super felgi - biało- czerwony lakier, ten wielki tłumik ( to akurat bandit ma podobne_) i co najważniejsze - serce, ten stylizowany na olejaka z lat 80 silniczek hipnotyzuje dźwiękiem i harmonią pracy... Spójrz na te zawieszenie w Cb 1300, te amortyzatory Showa z czerwonym sprężynami... gdzie jak już miałbym porownywać do Hondy to bardziej CBF 1000 z Banditem - jeśli szukasz klasyka z tych dwóch to dla Ciebie jest jedna droga - CB 1300 - podzwoń po dealerach - napewno maja jeszcze 2008 rok, jak nie będziesz miał dobrej oferty napisz na pw - znam kogos w salonie hondy - może coś pomogę..
Mam nadzieje ze pomogłem
CB 1300!!!
Chcesz clasycznego wydania - lepiej nie znajdziesz, te super felgi - biało- czerwony lakier, ten wielki tłumik ( to akurat bandit ma podobne_) i co najważniejsze - serce, ten stylizowany na olejaka z lat 80 silniczek hipnotyzuje dźwiękiem i harmonią pracy... Spójrz na te zawieszenie w Cb 1300, te amortyzatory Showa z czerwonym sprężynami... gdzie jak już miałbym porownywać do Hondy to bardziej CBF 1000 z Banditem - jeśli szukasz klasyka z tych dwóch to dla Ciebie jest jedna droga - CB 1300 - podzwoń po dealerach - napewno maja jeszcze 2008 rok, jak nie będziesz miał dobrej oferty napisz na pw - znam kogos w salonie hondy - może coś pomogę..
Mam nadzieje ze pomogłem
VFR - daje rade
-
WENICJUSZ - Świeżak
przepraszam, może mam zeza, ale cb1300 nie ma stylizowanego na olejaka silnika. wcale nie kryje, że jest w płaszczu wodnym. tak jak bandit...
http://hondacb1300.net/yabb/Attachments ... 024sw7.jpg
http://hondacb1300.net/yabb/Attachments ... 024sw7.jpg
-
SQ - Mieszkaniec forum
- Bandit_Gda
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości