SPOTY POZNAŃ
Jak chcecie przeżyć coś niezwykłego (o ile w ogóle przeżyjecie) to dajcie poprowadzić Łobuzowi
Edit:
Ja jestem spłukana, na kombiaka przeznaczyłam 1200zł, więc nawet by mi na LEŚNY DZBAN nie starczyło...

Edit:
Przemo_rene napisał(a): Łobuz a może podaj numer tel na PW to się spotkać jakąś ekipą można dziś wieczorem i pochlać trochę na mieście he?
Ja jestem spłukana, na kombiaka przeznaczyłam 1200zł, więc nawet by mi na LEŚNY DZBAN nie starczyło...

KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
Zabawa jest przednia choc nie mam fury do tego przystosowanej.. najwazniejsze ze ręczny sprawny
wczesniej nawet fiatem doblo latałem z kumplem.. potem kulig sobie robilismy taki na hardkorze,,, 60km/h haha
fajny motyw jak jest tak totalnie bialo dookoła nie widac zadnego budynku nic...
I to napiecie ze w kazdej chwili pały moga wjechać
To co ludzie jestesmy umówieni jak pierwsze sniegi spadną ??

fajny motyw jak jest tak totalnie bialo dookoła nie widac zadnego budynku nic...

To co ludzie jestesmy umówieni jak pierwsze sniegi spadną ??

-
turboponczek - MEGA TROLL
e klasa i 124 sa dziadka ale duuuuzo tymi autami przejezdzilem
moze zamotam ktoregos bo wygodniejsze i tyl naped ale nie powiedziane. W najgorszym wypadku moja alfa i tyle
moze zamotam ktoregos bo wygodniejsze i tyl naped ale nie powiedziane. W najgorszym wypadku moja alfa i tyle

-
Leg1oN napisał(a):Łobuz napisał(a):Leg1oN napisał(a):az taki z ciebie driver.. w koncu ten nickname "lobuz" musi miec jakies podwaliny..
Jestem urodzoną driver'ką. Jeżdżę na wszystkim, co się rusza
to ciekawe..
nooooo mnie też zaintrygowała ta wypowiedz...

-
rechaa - Świeżak
rechaa napisał(a):Leg1oN napisał(a):Łobuz napisał(a):Leg1oN napisał(a):az taki z ciebie driver.. w koncu ten nickname "lobuz" musi miec jakies podwaliny..
Jestem urodzoną driver'ką. Jeżdżę na wszystkim, co się rusza
to ciekawe..
nooooo mnie też zaintrygowała ta wypowiedz...o czym pomyślałem po przeczytaniu tej wypowiedzi wspominać nie zamierzam...
Panowie, późno już, przestańcie fantazjować

KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
wszystkim tylko seks w głowie... ale w sumie słusznie bo jedna z wielu czynnosci które pocieszają te smutne jak pi*da życie 

-
Moze byla na REC2
podobno ZAJEBIASZCZY 

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
I jak wrazenia po filmie?
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Tak .Ale sam nie wiem na co 

Ostatni rok na UAM
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe